Triomf amb dedicatòria del femení del Joventut

Va guanyar clarament a Vilanova del Camí

L'equip femení del Joventut Handbol Mataró es va retrobar amb la victòria després de tres derrotes, i ho va fer guanyant de forma molt contundent a la pista del penúltim classificat, el Vilanova del Camí, per quinze gols de diferència.

L'equip mataroní va dominar el partit des del començament, amb una gran efectivitat, ja que va sortir tot el treball tàctic ofensiu que s'havia fet durant la setmana, i a més a més es va defensar amb molta intensitat, i d'aquesta manera al descans ja es dominava per 7-19. A la represa, com era d'esperar, va baixar una mica el ritme, però tot i això la diferència al marcador encara va augmentar una mica tot i els esforços de les locals per maquillar el resultat.

Mataró-Vilamajor

Al final del partit les jugadores, sumant-se als actes que s'havien fet el mateix dissabte al matí en ocasió del VIII Memorial Meritxell Martínez, van dedicar la victòria a la que havia estat la seva companya, alçant es braços al cel en record de la Meritxell.

VILANOVA DEL CAMÍ - JOVENTUT MATARÓ 18-33

JOVENTUT MATARÓ: Laia Argelic, Cristina Arteaga, Cristina Moreno (2), Cristina Pi, Marta Sánchez, Lorena Fernández (3); Isabel Latorre (10), Mar Gómez (1), Laura Gallego (3), Irene Hernández (5), Judith Pérez, Saray Romero (9), Alba Segarra.