El femení del Joventut perd de forma clara

Va caure a la pista del Sant Esteve Sesrovires de deu gols

L’equip femení del Joventut Handbol Mataró va perdre per segon desplaçament consecutiu al Baix Llobregat i curiosament ho va fer pel mateix resultats que ho havia fet a la pista del Sant Vicenç dels Horts (29-19).

En aquesta ocasió la derrota va arribar davant l’equip que té la defensa menys golejada de la categoria i que a més va sortir en tromba en atac (6-2).
Després, la defensa mataronina va millorar i amb les aturades de Laia Argelic van permetre igualar el marcador (8-8), però en els darrers minuts de la primera part l'equip sesrovirenc va tornar a prémer l'accelerador i al descans ja tornaven a dominar de quatre gols (14-10), i després a la segona part la diferència va anar augmentant davant d’un rival que va demostrar un fort potencial.

SANT ESTEVE SESROVIRES - JOVENTUT MATARÓ 29-19

JOVENTUT MATARÓ. Laia Argelic, Cristina Moreno (1), Marta Sànchez, Lorena Fernàndez (1), Isa Latorre (8), Mar Gómez, Irene Hernàndez (2), Judith Pérez (1), Saray Romero (4), Alba Segarra, Laura Gallego (2).