Bon partit del femení del Joventut davant el líder

Pocs minuts abans del final el marcador estava en un ajustat 21-22

L'equip femení del Joventut Handbol Mataró va fer un molt bon partit davant el líder i la derrota final podríem dir que va tenir un cert regust de triomf moral, ja que davant un equip fet per obtenir l'ascens, les noies de l'equip mataroní van fer un molt bon treball, sobretot en defensa, frenant el potent atac rival i arribant a cinc minuts del final amb un ajustat 21-22.

Mataró-Gsvà

Però a partir d'aquí l'equip local no va acabar de creure's el que estava fent i els nervis, les pèrdues de pilota i la manca d'iniciativa, van fer entrar l'equip en una fase que va trencar el Gavà amb un parell de contraatacs amb què va obrir el marcador.
Destacar l'actuació defensiva d'Irene Hernández i d'Isa Latorre que van fer un gran treball de control sobre la zona central del camp.

JOVENTUT MATARÓ - HANDBOL GAVÀ 21-27

JOVENTUT MATARÓ: Laia Argelic portera; Cristina Moreno (1), Cristina Pi (2), Marta Sánchez (2), Lorena Fernández (2), Isa Latorre (5), Saray Romero (4), Alba Segarra (4), Judith Pérez (1), Mar Gómez, Laura Gallego, Irene Hernández, Dana Torres, Claudia Porteiro.