El femení del Joventut rep un sever correctiu

Va perdre de deu gols a la pista del Sant Vicenç en la que és la primera derrota a fora de la temporada

L'equip femení del Joventut Handbol Mataró no va tenir un bon dia el passat dissabte a Sant Vicenç dels Horts on va rebre la primera derrota de la temporada a pista forana en el que ha estat el pitjor partit jugat fins ara.

Com si semblés que la contundent victòria de la setmana anterior davant d'un equip molt fluix com és el Molins hagués influït negativament, l'equip mataroní va sortir amb molt poca intensitat davant un equip que, a part del bon nivell individual, va demostrar un molt bon treball col·lectiu. En diverses fases el Joventut va desaparèixer i va encaixar un parell de parcials (6-0 dins la primera part i 4-0 a l'inici de la segona) que van condicionar molt el desenvolupament del matx.
Res, cal oblidar aquest partit i recuperar les bones sensacions que l'equip havia demostrat en altres partits a pista contrària per afrontar el complicat partit del pròxim cap de setmana davant el líder, l'Handbol Gavà.

SANT VICENÇ ESPORTIU - JOVENTUT MATARÓ 29-19

JOVENTUT MATARÓ: Laia Argelic portera; Cristina Moreno (1); Marta Sánchez (1); Isa Latorre (5, 2 de p.); Laura Gallego (5, 1 de p.), Irene Hernández (1); Judith Pérez (2); Saray Romero (3); Claudia Porteiro (1), Dana Torres, Cristina Pi, Mar Gómez, Lorena Fernàndez, Alba Segarra.

Mataro_Canovelles