Valuós empat del Joventut Mataró a Montcada

Bernat Bonamusa ha fet el gol de la igualada a tres segons per acabar

El Joventut Handbol Mataró ha aconseguit trencar la mala ratxa que el perseguia en els seus desplaçaments, al Pavelló Miquel Poblet de Montcada, on havia perdut en les seves tres anteriors visites, i ha tret un valuós punt davant un equip que està situat a la part alta de la taula i que és el menys golejat de la competició.

La primera part ha estat molt igualada, gairebé sempre amb domini local al marcador. L'equip que entrena l'exinternacional Jaume Puig ha controlat molt bé el ritme del partit en atac, amb poques pèrdues que evitaven el contraatac groc-i-negre, que és ben sabut que és la seva millor arma, i en defensa s'ha mostrat molt sòlid, forçant moltes errades mataronines, però a l'altre costat l'atac local també tenia problemes, i al descans s'ha arribat amb un marcador molt curt de 12-10.

A la represa tot semblava continuar igual amb diferències mínimes fins que s'ha passat del 15-14 al 19-14, que, quan faltaven vint minuts per jugar, semblava complicar molt les coses a l'equip mataroní. Dos gols de Busquets han tornat a ficar l'equip d'Hèctor del Pino en el partit. Amb el 20-17 els dos equips s'han encallat i hi hagut sis atacs per cada costat sense gol, però a partir d'un moment en què s'ha quedat amb tres jugadors de pista (per tres exclusions successives) el Joventut ha tret forçes d'on quasi no n'hi havia i ha aconseguit capgirar el marcador quan faltaven cinc minuts per al final.

No s'ha rendit tampoc la Salle Montcada i, aprofitant una inferioritat numèrica de l'equip mataroní, ha tornat a posar-se per davant faltant 14 segons. Però Bernat Bonamusa, trobant premi a la seva gran segona part, tant en defensa com en atac, s'ha tret un llançament a peu parat des de més de 10 metres, quan faltaven tres segons, que ha significat el merescut empat per a un equip que ha lluitat fins al final.

SALLE MONTCADA - JOVENTUT MATARÓ 26-26

SALLE MONTCADA: Presas (14 aturades) i Albert Garcia porters; Gamiz, Pau Maresma (1), Batlle, Albert Maresma (8, 5 de penal), Jiménez (2), Benítez, Giràldez (3), Durán (1), Romea (2), Pau Robert (4), Gonzàlez, Expósito, Manso (5). 26 gols de 51 xuts. 8 pèrdues. 5 exclusions.
JOVENTUT MATARÓ: Alberto Ruiz (7 aturades) i Oriol Mas (11 aturades) porters, Marc Martínez (1), Jan Bonamusa (2), Dani Aguilera, David Pedragosa (3), Guillem Fàbregas (1), Bernat Muñoz (3), Berenguer Chiva, Toni Busquets (8, 2 de p.), Roc Segarra (1), Marc Castilla (1), Àlex Bosch, Bernat Bonamusa (6, 2 de p.). 26 gols de 46 xuts. 13 pèrdues. 7 exclusions.
PARCIALS CADA 5': 2-1, 4-3, 6-4, 8-6, 9-8, 12-10 descans; 14-13, 18-14, 20-17, 21-18, 22-23, 26-26.