El Joventut Mataró es retroba amb el triomf

Ha superat en un partit molt intens l'OAR Gràcia de Sabadell

L'equip del Joventut Handbol Mataró ha superat l'OAR Gràcia de Sabadell per 30-27 i d'aquesta manera ha trencat una ratxa de tres partits sense conèixer la victòria i es torna a enfilar una mica cap a la part alta de la taula igualant el seu rival en aquest partit.

Ha estat un partit molt intens, amb una primera part gairebé frenètica amb més de 70 atacs en els 30 minuts. L'equip local ha pres tres gols d'avantatge molt aviat (5-2), però a poc a poc l'equip visitant ha anat recuperant i ja travessat l'equador de la primera part han igualat a 10 gols, però fins al descans el Joventut, amb millor rotació de banqueta, ha premut l'accelerador i al descans dominava de tres altre cop (18-15).

Mataro-Gràcia

A la represa les defenses han intensificat la seva tasca davant uns atacs cada vegada més encallats i s'ha frenat molt l'activitat golejadora. Els porters, tant Oriol Mas a un costat, com Camps a l'altre, estaven molt encertats, i l'equip local anava mantenint el seu avantatge, amb Guillem Fàbregas encertat amb 4 gols molt seguits, fins que poc abans del final i després d'un temps mort, un gol de "fly" de l'OAR ha anivellat a 27 gols. Immediatament, després d'un altre temps mort, David Pedragosa ha respost amb el 28-27, i a partir d'aquí els visitants s'han precipitat i el Joventut ha aconseguit ampliar l'avantatge i emportar-se els dos punts.

JOVENTUT MATARÓ - OAR GRACIA SABADELL 30-27

JOVENTUT MATARÓ: Oriol Mas i Alberto Ruiz porters; Marc Martínez (1), Bernat Muñoz (4), Bernat Bonamusa (3), David Pedragosa (8, 2 de p.), Jan Bonamusa, Dani Aguilera (2), Roc Segarra (2), Berenguer Chiva (1), Toni Busquets (3), Marc Castilla (1), Guillem Fàbregas (5), Àlex Bosch, Eric Martínez. 30 gols de 54 xuts. 16 pilotes perdudes i 3 exclusions.
OAR GRACIA: Bonas i Camps porters; Villoria (2), Dídac Domínguez (11, 2 de p.), Conejero (3), Fenoy, Acebron (3), Escudero (4, 1 de p.), Rocher (3), Vaillo, Sobrino (1), Francès, Cazalla. 27 gols de 51 xuts, 17 pilotes perdudes i 4 exclusions.
PARCIALS CADA 5': 5-3, 6-5, 8-7, 12-10, 16-13, 18-15 descans; 20-19, 22-20, 23-22, 27-25, 27-26, 30-27.