El JH Mataró femení guanya a la pista d'un dels líders

Va superar el Vilamajor gràcies a una gran primera part

L'equip femení del Joventut Handbol Mataró continua imbatut a pista contrària, on ha sumat 5 dels 6 punts possibles, i, si no fos per les ensopegades a casa, estaria a la zona alta de la taula. El passat dissabte va guanyar, ni més ni menys, que a la pista del Vilamajor, un dels líders de la categoria, i ho va fer gràcies a un excel·lent treball defensiu durant tot el partit i amb una gran eficàcia a la primera part que va tancar amb un avantatge de 8 gols.

La feina que s'està fent sembla que comença a donar resultats. L'entrenadora del Joventut, Rosi Hernàndez, va plantejar alternàncies defensives per trencar el joc del Vilamajor i això va donar molt bon resultat, ja que l'equip va defensar amb molta concentració i responsabilitat i al descans dominava per 11-19.
El resultat de la mitja part va permetre jugar amb un mínim de seguretat a la represa,  controlant bé la capacitat ofensiva que té el Vilamajor. Va haver-hi poques errades ofensives i gràcies a això l'equip es va mostrar a un bon nivell competitiu, destacant l'actuació de les dues centrals de l'equip, Judith Pérez i Cristina Moreno, que malgrat la tensió van dirigir el grup amb molt bon criteri al llarg de tot el partit.

VILAMAJOR - JOVENTUT HANDBOL MATARÓ 26-30

JOVENTUT MATARÓ: Laia Argelich portera; Cristina Moreno (3), Cristina Pi (2), Lorena Fernández (5), Isa Latorre (5), Laura Gallego (2), Irene Hernández (1), Saray Romero (7), Alba Segarra (3), Claudia Porteiro (que debutava, 2), Judith Pérez, Dana Torres, Mar Gómez, Marta Sánchez.