El JH Mataró s'ha de conformar amb un altre empat a Sant Quirze

L'equip local ha remuntat en el tram final per obtenir la igualada

El Joventut Handbol Mataró ha aconseguit reaccionar parcialment, després de la derrota patida a casa la setmana passada, en treure el primer punt a pista forània de la temporada, que, tot i semblar poc en ser aconseguit a la pista d'un dels cuers, no és pot considerar dolent del tot, després de veure com el rival havia guanyat a Palautordera la setmana anterior. I afegint el fet curiós que és el quart empat a la pista santquirzetenca en els cinc partits que s'han jugat allà a 1a Estatal.

De tota manera el punt ha semblat poc, ja que dintre de la segona part, l'equip d'Hèctor del Pino ha arribat a dominar de cinc gols i a només dos minuts del final encara dominava de dos, però la pressió local ha fet mal, i fins i tot haurien pogut guanyar el partit si no hagués estat per una bona aturada d'Oriol Mas a la darrera jugada.

Mataro-Sant Quirze

La primera part ha estat força igualada i al descans s'ha arribat amb mínim avantatge visitant de 12-13. Després a la represa el Joventut s'ha trobat més còmode en atac, amb Pedragosa i Bernat Muñoz com a referents, i ha arribat a dominar de cinc (21-26) als 17 minuts, en els quals ja havia marcat tants gols com en tota la primera part, però l'equip vallesà no s'ha rendit ha collat molt més en defensa, i fins al final el Joventut ja només ha pogut marcar tres gols en 13 minuts.

SANT QUIRZE - JOVENTUT MATARÓ 29-29

SANT QUIRZE: Jornet i Costa porters; Damont (1); Madriles, Oriol Fernàndez (4), F. Altés (4), Miquel, Ezquerra (7), Perelló, Asensio (3), Roca (2), C. Carrillo (1), J. Altés (1), Renom (2), Roca, O. Carrillo.
JOVENTUT MATARÓ: Oriol Mas i Alberto Ruiz porters; Jan Bonamusa (1), Marc Martínez (2), Dani Aguilera (2), David Pedragosa (10), Guillem Fàbregas, Bernat Muñoz (8), Berenguer Chiva (3), Roc Segarra, Marc Castilla (2), Eric Martínez, Àlex Bosch, Bernat Bonamusa (1).