El femení del Joventut perd a casa el que havia guanyat fora

No va poder superar el Sant Quirze i encara no ha guanyat a la seva pista

L'equip femení del Joventut Handbol Mataró havia aconseguit una molt meritòria victòria a la pista de l'Ascó la setmana passada, però el dissabte no va poder superar un equip aparentment més assequible com era el Sant Quirze, i a més a més tenint en compte que es jugava al Pavelló Teresa Maria Roca.

Però l'equip mataroní no va estar encertat, va cometre excessives errades, tant de passada, com de xuts fàcils, sobretot a la segona part, i pràcticament podríem dir que va perdre el partit més que no pas el Sant Quirze el va guanyar.

La primera part va ser molt igualada amb clar predomini defensiu i al descans es va arribar amb un ajustat 9-8 favorable a les locals, però després, quan el Sant Quirze es va posar per davant, van arribar els nervis i les precipitacions i es va acabar cedint els dos punts.

JOVENTUT HANDBOL MATARÓ - SANT QUIRZE 18-21

JOVENTUT MATARÓ: Laia Argelic, Cristina Moreno (1), Cristina Pi (1), Marta Sànchez (2), Lorena Fernàndez (1), Isa Latorre (3, 1 de p.), Mar Gómez, Irene Hernàndez (1), Judith Pérez, Saray Romero (5), Alba Segarra (4), Dana Torres.