El Joventut és aixafat pel líder

El Sant Martí Adrianenc no ha donat opció i li ha clavat 40 gols a l'equip mataroní

El Joventut Handbol Mataró tenia un difícil compromís al pavelló de La Verneda davant el líder de la 1a Estatal, el Sant Martí Adrianenc, i no l'ha pogut superar amb èxit i s'ha vist aixafat pel potencial del líder que l'ha derrotat àmpliament clavant-li 40 gols, una xifra que fa mal i que l'equip mataroní no havia encaixat des de fa tres temporades, quan va caure a casa davant el mateix rival per 34-51.

L'equip barceloní pràcticament manté el bloc que la temporada passada el va portar al subcampionat i a obtenir l'ascens a Divisió d'Honor Plata, tot i que després va renunciar al mateix, i avui ha demostrat una tremenda efectivitat, amb bona defensa, amb velocitat al contraatac i també amb bon atac posicional. L'equip d'Hèctor del Pino ha resistit vint minuts, fins el 12-10, però en el tram final de la primera part, dues exclusions seguides i posteriorment la desqualificació directa de Bernat Bonamusa, han trencat el ritme de l'equip groc-i-negre que ha vist com al descans la diferència havia augmentat fins als sis gols (18-12).

A la represa la diferència s'ha anat mantenint i augmentant lleugerament fins al 29-21, però a partir d'aquí el Joventut s'ha enfonsat rebent un parcial d'11-5 fins al final.

SANT MARTÍ ADRIANENC - JOVENTUT MATARÓ 40-26

SANT MARTÍ ADRIANENC: Palou, Ignacio Hernàndez porters; López (5), Cumplido (8), Guerrero (3), M.Torres (4), V.Torres (4), Eguino, Romero (1), Zahonero, Coba (10), Llorens (1), Bosser (4).
JOVENTUT MATARÓ: Oriol Mas i Alberto Ruiz porters; Jan Bonamusa (3), Marc Martínez, Daniel Aguilera (3), David Pedragosa, Guillem Fàbregas, Bernat Muñoz (4), Berenguer Chiva, Toni Busquets (6), Roc Segarra (3), Marc Castilla, Eric Martínez (1), Àlex Bosch (5), Bernat Bonamusa (1).
PARCIALS CADA 5': 3-2, 6-5, 8-6, 10-7, 12-10, 18-12 descans; 20-13, 25-14, 28-17, 31-21, 35-24, 40-26.