El "Palau" inexpugnable per al JH Mataró

L'equip vallesà ha derrotat el mataroní per vuit gols de diferència

El Joventut Handbol Mataró ha patit la primera derrota de la temporada a la pista del Palautordera en caure per un contundent 29-21, davant un equip que jugava el seu primer partit a camp propi i ha donat la primera satisfacció a la seva sorollosa afició.

De sempre la pista vallesana ha estat complicada per al Joventut, que en les cinc visites anteriors a la 1a Estatal no havia pogut guanyar-hi mai, i només havia pogut treure'n dos empats. El bon inici de lliga, amb una de les millors defenses del campionat, feia pensar en la possibilitat de la primera victòria, i a més l'inici de partit també ha col·laborat a aquesta impressió, ja que el Joventut dominava 4-5 poc després de superar els deu minuts. Però a partir d'aquí la defensa local s'ha convertit en una muralla i en els deu minuts següents el marcador ha passat a un 13-7 que ja posava les coses molt difícils. Al descans la diferència encara era de cinc gols (15-10). I a la represa el Joventut ja no s'ha tornat a trobar còmode i la diferència mai ha minvat i al final ha pujat fins als vuit gols.

PALAUTORDERA - JOVENTUT MATARÓ 29-21

PALAUTORDERA: Valls, Guardiola, Jordi Cañellas (3), Deumal, Gerard Hernàndez (4), Mas (1), Molins (7), Morales, Paniagua, Perxachs (5), Pou, Puig (2), Sala (6), Sibina, Jabbour, Oriol Pujol (1).
JOVENTUT MATARÓ: Oriol Mas i Alberto Ruiz porters; Marc Martínez (3), Bernat Muñoz (5), Roc Segarra (1), Toni Busquets (1), Oriol Vaqué (2), Berenguer Chiva (1), Àlex Bosch (1), Guillem Fàbregas (3), Bernat Bonamusa (2), Jan Bonamusa (1), Marc Castilla, Dani Aguilera (1).
PARCIALS CADA 5': 1-2, 3-3, 7-5, 12-7, 13-8, 15-10 descans; 17-12, 21-14, 22-15, 24-18, 26-18, 29-21.