El Joventut deixa escapar la victòria davant La Roca

Quan faltaven set minuts dominava per 28-25 davant un dels líders, però un parcial de 0-6 va decidir el partit

Poques vegades tindrà el Joventut Handbol Mataró una ocasió tan propícia de guanyar a un dels líders com en el partit d'avui a la tarda davant el BM La Roca, però al final l'equip local s'ha bloquejat i ha desaprofitat els tres gols que tenia d'avantatge quan faltaven set minuts per acabar el partit.

El Joventut Handbol Mataró ha fet un molt bon inici de partit i ha agafat quatre gols d'avantatge (6-2). En defensa l'equip es mostrava ferm i en atac jugava amb paciència fins a trobar bones opcions de xut i el nivell d'encert ha estat altíssim durant tota la primera part i, tot i que la defensa ha anat afluixant la seva intensitat i les penetracions dels ràpids laterals roquerols han fet molt de mal, al descans l'equip local dominava per 19-17.

El Joventut li havia fet en trenta minuts 19 gols a l'equip menys golejat del campionat i semblava tenir clares opcions de triomf, que s'han mantingut durant bona part del segon temps, fins el 28-25. Aleshores un temps mort del tècnic vallesà ha canviat el rumb del partit. En els deu minuts finals, l'equip mataroní ha perdut 8 pilotes (de les 17 que ha perdut al llarg del partit) i ha fallat 10 xuts (dels 19 totals) topant amb un inspirat Miguel Martín, que fins a aquell moment poques pilotes havia tocat, i estavellant-se en la defensa visitant, molt pressionant. I quan faltaven tres minuts per al final, La Roca, amb la seva arma principal que és el contraatac, ha empatat. A l'equip local li ha faltat la serenitat que havia demostrat a la resta del partit i la puntilla l'ha clavat Marc Raga, un ex-jugador del Joventut avançant el seu equip.

JOVENTUT HANDBOL MATARÓ - BM LA ROCA 28-31

JOVENTUT MATARÓ: Oriol Mas i Quico Solà porters; Alex Bosch (1), Bernat Muñoz (4), Toni Busquets (7, 1 de p.), Berenguer Chiva (2), David Pedragosa (6, 1 de p.), Jan Bonamusa (3), Guillem Fàbregas (1), Bernat Bonamusa (1), Marcos Garcia (1), Dani Aguilera (1), Marc Martínez (1), Oriol Vaqué. 28 gols de 49 xuts. 17 pilotes perdudes. 5 exclusions.
BM LA ROCA: Miguel Martín i Miguel Gonzàlez porters; Catafal (5), Marc Sànchez (2), Montserrat, Marc Navarro (3), Pau Pérez (6, 1 de p.), Roger Estapé (2 de p.), Ortiz (1), Salado, Morales (3), Mario Martínez (2), Marc Raga (2) i Roger Rojas (6). 31 gols de 51 xuts. 13 pilotes perdudes. 3 exclusions.
PARCIALS CADA 5': 3-2, 6-2, 8-5, 11-9, 14-15, 19-17 descans; 20-19, 23-22, 26-24, 27-25, 28-26, 28-31.