El Joventut guanya a la pista del cuer

L'equip mataroní ha fet una gran segona part després d'arribar al descans amb desavantatge mínim

El Joventut Handbol Mataró ha començat la segona volta amb una àmplia victòria a la pista del Banyoles, el cuer de la categoria, que li serveix per allunyar-se de la part baixa de la taula.

Al final la diferència ha estat d'onze gols, però això no vol dir que el partit hagi estat còmode. A la primera part l'equip local s'ha mantingut sempre en el partit amb la il·lusió de poder sumar la seva primera victòria de la temporada i al descans s'ha arribat amb 14-13, després que el Banyoles hagués arribat a dominar fins i tot de tres (10-7).

A la represa el Joventut va sortir en tromba amb un parcial de 0-6 i a partir d'aquí va saber gestionar bé el seu avantatge davant un rival que ja jugava a la desesperada. I d'aquesta manera l'equip groc-i-negre, que va anar a més a mesura que passaven els minuts, va anar ampliant la diferència que va arribar a ser de 12 gols a cinc minuts del final (17-29) després que els locals només haguessin pogut marcar 4 gols en 25 minuts davant una defensa i una porteria mataronines esplèndides.

Mataro-granollers

BANYOLES - JOVENTUT MATARÓ 21-32

JOVENTUT MATARÓ: Oriol Mas i Quico Solà porters; Marc Martínez (4), Carles Román (1), Bernat Muñoz (7), Toni Busquets (6), Berenguer Chiva, David Pedragosa (2), Marcos Garcia (1), Dani Aguilera (2), Bernat Bonamusa (2), Alex Bosch (3), Jan Bonamusa (2), Guillem Fàbregas (2).
PARCIALS CADA 5': 2-3, 4-6, 7-7, 10-8, 12-12, 14-13 descans; 14-18, 15-20, 15-23, 16-24, 17-29, 21-32.