El Joventut Handbol Mataró visita la pista del cuer

El conjunt dirigit per Juanan Garcia juga a Banyoles dissabte a les 18:30 hores

Mataro-EspluguesEl Joventut Handbol Mataró està fent una campanya discreta fins ara a la primera estatal i està situat en onzena posició amb només 9 punts al final de la primera volta. S’han cedit molts punts a casa i fora de casa només s’ha pogut guanyar a Sant Esteve Sesrovires.
Per començar la segona volta l’equip que dirigeix Juanan Garcia es desplaça a la pista del cuer, el Banyoles, un equip que només ha sumat un punt. S’haurà de veure el dissabte (18:30 hores) com torna l’equip mataroní després de l’aturada nadalenca, però caldrà que no es confiï perquè de ben segur els banyolins tenen clavada una espina de la contundent derrota del primer partit de lliga en que van perdre a Mataró per 36-18. I tan fàcil com en aquella ocasió no serà.

El campionat està molt interessant per la part alta amb quatre equips disputant-se els dos llocs de promoció (Sant Martí, Esplugues i La Roca 22 punts i Granollers 20) i en aquesta jornada inicial de la segona volta el que ho té més complicat és l’Esplugues que juga a Gavà, ja que els altres tres tenen compromisos aparentment fàcils a les seves pròpies pistes.

El femení busca la segona victòria

L’equip femení del Joventut, que és cuer de la Lliga Catalana, buscarà la segona victòria davant un Molins que no és el de passades temporades (està 4 punts per sobre de l’equip mataroní), però davant del qual s’haurà de jugar molt bé per obtenir una victòria que sembla imprescindible per intentar salvar la categoria.