Quatre mataronins guanyen medalla als estatals d'handbol

Tres noies es van fer amb l'or i un noi amb la plata jugant amb la selecció catalana de la categoria infantil

Entre els passats dies 2 i 7 de gener es van celebrar a Astúries els Campionats 'Espanya d'Handbol de seleccions territorials i allà hi hagué quatre jugadors mataronins que van obtenir medalla.

Laia Martí Cañigueral (AEH Les Franqueses), Marta Conejo González (BM Granollers) i Judith Vallejo Gómez (BM Granollers) van guanyar l'or al campionat infantil sent totes elles molt importants en el desenllaç de la competició, per obtenir el títol, gràcies a la victòria a la final davant la Comunitat Valenciana per 26-23, i després d'haver derrotat en semifinals a Madrid per 18-16. S'ha de dir que és la primera vegada que la selecció catalana guanya el títol estatal en aquesta categoria.
 
Per la seva banda Eduardo Calle Redondo (FC Barcelona), formant part de la selecció catalana masculina i també en categoria infantil va obtenir la medalla de plata després de perdre a la final davant Madrid per 23-29. A la semifinal havien derrotat València per 32-29. El mataroní va ser uns dels jugadors més importants i un dels màxims golejadors de Catalunya amb un total de 29 gols.

140109Ha_Quatre medallistes handbol