El Joventut no pot amb l'Esplugues, un dels líders

Després d'arribar al descans amb empat l'equip mataroní ha cedit massa diferència en un mal inici de la segona part

El Joventut Handbol Mataró ha tancat la primera volta amb una derrota davant un dels tres líders de la competició de 1a Estatal, que no ha demostrat ser molt superior a l'equip local, però que sí que ha sabut aprofitar les errades dels mataronins en alguns trams del partit per obrir un forat al marcador que ja ha estat insalvable per al Joventut.Mataro-Esplugues

L'equip local, després de la victòria de la setmana passada a Sant Esteve Sesrovires, ha sortit molt mentalitzat i d'entrada ha posat un 3-0 al marcador, però aviat s'ha vist que l'equip visitant venia disposat a emportar-se els dos punts, i ràpidament han capgirat el marcador (5-6). A partir d'aquí l'equip local s'ha començat a precipitar en les seves accions d'atac i l'Esplugues s'ha col·locat quatre gols per sobre (8-12). Un temps mort del tècnic local ha servit per asserenar els ànims. La defensa s'ha mostrat molt més forta, Oriol Mas ha començat a aturar i l'atac ha funcionat, amb Bernat Muñoz de central i molt efectiu, i s'ha col·locat l'empat al descans.

Mataro-Esplugues

Però el període de descans ha estat fatal per al Joventut que ha sortit molt feble en defensa, Quico Solà tampoc estava fi sota pals, i l'Esplugues ha obert un forat molt gran al marcador aprofitant uns minuts de davallada del joc de l'equip local (que només ha fet un gol en 16 opcions consecutives d'atac) i el marcador ha passat de 20-22 fins 21-29, amb Luque (6 gols a la segona part) letal en atac, quan s'acabava de traspassar l'equador de la segona part. Tres gols consecutius de Carles Roman han tornat a ajustar el marcador, però els esforços en el tram final amb defensa més pressionant només han servit per maquillar una mica el resultat.

Dir que en aquest partit els jugadors locals van fer un petit homenatge al seu company Zigor Amador, que ha de ser operat aquesta setmana, i que no se sap si podrà tornar a jugar a handbol.

JOVENTUT MATARÓ - ESPLUGUES 29-34

JOVENTUT MATARÓ: Oriol Mas i Quico Solà porters; Marc Martínez, Toni Busquets (2), David Pedragosa (3, 2 de p.), Berenguer Chiva (5), Bernat Bonamusa, Guillem Fàbregas (4), Zigor Amador, Dani Aguilera (3), Jan Bonamusa, Bernat Muñoz (4), Alex Bosch (4, 2 de p.), Carles Roman (4).
ESPLUGUES: Puget i Olivera porters; Luque (6), Rius (1), Manzanares (1), Tremps (6), Miró (4), Pi (5), Closa (5), Guàrdia (4), Millan, Rosés (2), Cipres, Pes.
PARCIALS CADA 5': 4-2, 5-7, 7-10, 9-12, 12-14, 16-16 descans; 18-20, 20-24, 21-27, 21-29, 25-30, 29-34.