El Joventut cedeix un punt a casa davant el Palautordera

El partit ha tingut moltes alternatives al marcador i un final boig

El Joventut Handbol Mataró ha cedit un punt a casa davant el Palautordera en el partit corresponent a l'11a jornada de la lliga de 1a Estatal d'handbol disputat al Pavelló Teresa Maria Roca. D'aquesta manera l'equip mataroní suma un punt, després de tres setmanes sense fer-ho, però continua sense retrobar-se amb un triomf que comença a ser necessari per aixecar la moral de l'equip, que està massa a prop de la zona baixa.

Ha estat un partit molt intens entre dos equips que es coneixen molt, amb moltes alternatives al marcador, propiciades per bones ratxes d'un o altre equip. A l'equador de la primera part l'equip mataroní dominava per 10-7, però al descans s'ha arribat amb 16-17.
Després, a la represa, el marcador s'ha mantingut quasi sempre igualat, com a molt amb avantatges mínims d'un o altre, però s'ha entrat als cinc minuts finals amb 27-29. Aleshores l'equip local en uns minuts de bogeria ha aconseguit capgirar el marcador fins el 32-30, però en el darrer minut el Palau ha empatat amb dos gols de Jordi Deumal, que ha estat la figura del partit amb 10 gols.

JOVENTUT MATARÓ - PALAUTORDERA 32-32

JOVENTUT MATARÓ: Oriol Mas i Quico Solà porters; Carles Roman (2), Marc Martínez (4), Dani Aguilera (4), David Pedragosa (6), Guillem Fàbregas (3), Bernat Muñoz (3), Marc Fuster (1), Zigor Amador, Toni Busquets, Àlex Bosch (3), Bernat Bonamusa (4).
PALAUTORDERA: Panadera, Guardiola, Puig, A.Sala (2), Deumal (10), Hortelano (1), Cribillés (2), Pujol (2), Cañellas (3), Molins, Corcera (5), Perxacs (5), Pou i X.Sala (2).
PARCIALS: 2-2, 6-6, 10-7, 11-11, 13-14, 16-17 descans; 19-18, 22-21, 24-24, 26-26, 27-29, 32-32.