Montcada torna a ser un feu inexpugnable per al Joventut

El Joventut Mataró perd per tercera temporada consecutiva en aquella pista (33-31)

El Joventut Handbol Mataró ha estat ben a prop de trencar la seva mala relació amb el Pavelló Miquel Poblet de Montcada però finalment l'equip local, entrenat per l'ex-internacional Jaume Puig, ha acabat imposant-se per 33-31.

El partit havia començat amb una allau de joc local (6-2) però que ha estat ben frenat per un temps mort demanat per Juanan Garcia que ha servit per redreçar el joc de l'equip mataroní, que tot i que en defensa no estava massa fi, sí que trobava espais a la defensa oberta de l'equip local. I al descans s'ha arribat amb empat a 18 gols.

130217 HA Mataro-montcada

A la represa els dos equips han canviat de sistema defensiu i ha començat a trobar el camí del gol. El Joventut aprofitava sobretot la velocitat dels extrems i els llançaments de Pedragosa per posar-se per davant (24-25). Però ràpidament l'equip local ha igualat i fins i tot s'ha posat per davant (26-25) i a partir d'aquí el control ha estat seu, tot i que els empats s'anaven succeint, ja que la defensa groc-i-negra no aconseguia aturar a la parella de germans Maresma (19 gols entre els dos), que han acabat decantant el matx a favor del seu equip, junt amb les aturades de Ricard Presas en els moments clau.

SALLE MONTCADA - JOVENTUT MATARÓ 33-31

SALLE MONTCADA: Presas i Alberto Garcia porters; Pau Maresma (8), Albert Maresma (11), Romea (2), Benítez, Larriba (1), Díaz, Gonzàlez (1), Expósito (5), Duran (3), Giràldez, Sànchez (2), Batlle.
JOVENTUT MATARÓ: Oriol Mas i Quico Solà porters; Marc Martínez (2), Bernat Muñoz (4), Berenguer Chiva (1), Bernat Bonamusa (1), Jan Bonamusa (5), Marcos Garcia (3), Guillem Fàbregas (6), Carles Román, Toni Busquets (5, 3 de p.), Dani Aguilera, David Pedragosa (4), Alex Bosch.
PARCIALS CADA 5': 3-2, 6-4, 8-9, 11-11, 13-14, 18-18 descans; 21-19, 22-22, 24-25, 28-28, 30-30, 33-31.