El femení del Joventut no troba el camí del triomf

Ha cedit davant del Castelldefels B, filial del Divisió d'Honor

L'equip femení del Joventut Handbol Mataró continua sense trobar el camí del triomf i avui a la tarda ha perdut davant del segon equip del Castelldefels de Divisió d'Honor per 22-27.

L'equip mataroní ha tingut la mala sort que el primer equip del Castelldefels descansés avui i per tant totes les jugadores que doblen (entre elles la mataronina Ona Muñoz) han estat en pista marcant, en certa manera, la diferència.

Handbol Mataró-Castelldefels

L'equip visitant ha anat sempre per davant, tot i que no amb diferències molt grans, però a la segona part s'ha vist beneficiat per diverses exclusions i un cert cansament de l'equip mataroní per obrir forat al marcador i acabar guanyat per cinc gols.

JOVENTUT MATARÓ - CASTELLDEFELS B 22-27

JOVENTUT MATARÓ: Laia Argelic i Mary Pérez (molt bé totes dues a la porteria); Isa Latorre (5, 1 de p.), Diana Gomà (3), Cristina Moreno (1), Irene Hernàndez (1), Laura Gallego (8, 3 de p.), Marta Sànchez (2), Alba Segarra (1), Sandra Cariteu (1), Dana Torres, Sandra Esteve, Cristina Pi, Roser Villalba.
PARCIALS: 1-2, 3-5, 6-8, 8-10, 10-14, 13-15 descans; 14-17, 16-18, 17-21, 18-22, 20-25, 22-27.