La Cerdanyola no troba la manera

CERDANYOLA 0 - 1 VIC

La Cerdanyola va tornar a perdre a casa i aquest cop davant un rival directe que fa la permanència encara es compliqui més del que està. L’equip que en aquesta segona volta ha tingut una milloria notable fora de casa no remata la feina en els partits a casa i ja porta dos derrotes consecutives a domicili contra rivals directes.

La primera part va estar molt disputada sense que cap dels dos agafés el domini del joc, tot i això les millors ocasions van ser pels locals, però no van ser capaços de materialitzar-ne cap.

A la represa la defensa groga va sortir una mica a dormida i en una badada defensiva el Vic va fer l’únic gol del partit. Aquest gol encara va descentrar l’equip que va veure com poc després d’anar perdent perdia per expulsió a Camprubí. Malgrat tot això l’equip va reaccionar i va buscar l’empat amb empenta, però sense encert de cara a porteria davant un Vic tancat al darrera. En el temps de descompte Linares va tenir l’empat en una rematada de cap d’un còrner, però la pilota va passar fregant el pal i els de la Plana van marxar amb els tres punts i el gol average a favor.

CERDANYOLA 0 - 1 VIC
CERDANYOLA:
Jodas, Martin, Vicaria, Camprubí, Linares, Oscar (Porcel,72’), Calvo (Augusto,60’), Uri (Torrejon,82’), Hugo (Albert,60’), David, Carlitos.
ÀRBITRE: Sr. Carreras Garcia. Va amonestar amb targeta groga als locals Oscar, Martin i al visitant Piñeiro. També va expulsar amb doble groga al local Caprubí en 56’.
GOLS: 51’ Puig (0-1).

Classificació de Territorial Preferent Grup 1