Tres gols, tres punts i la permanència a tocar

Un CE Mataró eficaç goleja el Granollers (0-3) en un disputat partit

El Mataró es va retrobar amb la victòria a Granollers, en un partit intens que els grocs-i-negre van resoldre gràcies a una efectivitat davant la porteria contraria que s’ha trobat a faltar en bona part de la temporada. Les ocasions més clares del partit van ser per als mataronins, tot i que malgrat el resultat final, el Granollers va tenir oportunitats per empatar el partit amb l’1 a 0 en el marcador. Tres punts i la salvació més a prop.

Els dos equips van saltar al terreny de joc amb l’imperiosa necessitat d’aconseguir tres punts vitals en el seu camí cap a la permanència, el que augurava un encontre disputat. Manolo Jiménez va començar a decantar la balança del cantó visitant quan en el minut deu una rematada seva a plaer significava l’1 a 0 em el marcador. A partir d’aquest moment, el replegament del Mataró i la necessitat dels locals de marcar, va fer que el Granollers dominés l’encontre fins ben entrada la segona part, quan Charly (60’) va sentenciar el partit. Fins llavors, els vallesans havien desaprofitat unes poques ocasions de gol que d’haver-se materialitzat haguessin canviat el símbol del partit. El mateix Charly va tancar la golejada a quinze minuts del final. La serietat defensiva i l’eficàcia davant la porteria rival van ser les claus d’una victòria, merescuda però excessiva, que allunya el fantasma del descens.

GRANOLLERS 0 - 3 CE MATARÓ
CE MATARÓ: Miguél Ángel, José, Amate, Kiku, Manolo, Ballús, Sauras, Pacheco (Lucas 55’), Molina, Delmàs (Cañadas 78’) i Artús (Charly 45’).
Granollers: Borja, Roger, Rubén, Bellés, Vivò, Ortiz, Esteban (Cervantes 35’), Tarruella (Raúl 75’), Manolo, Ariza (Fabián 60’) i Urbano.
Gols: 0-1, Manolo (10’). 0-2, Charly (60’). 0-3, Charly (75’).