El Cirera manté les distàncies en un partit sense història amb el Pineda (0-0)

El derbi entre Juventus i Molinos cau del costat dels locals, mentre que el Pla goleja a l’Argentona

JUVENTUS 2 – 0 MOLINOS
JUVENTUS: Marc, Juli (Agustin), Castañé (Martin), Alberto, Isaac, Poli, Rodri, Damian, Graupera (Javi), Carles, Rimblas.
MOLINOS: Toni,, Gonzalo, Junajo, Nani, Palma (Luis), Sergio, Sito (Lima), Morales, Marc (Jose Luis), Ventura.

El derbi de la jornada se’l va endur el Juventus que es va mostrar molt superior als Molinos. El partit va ser calc reflex de la situació dels dos equips a la lliga, els verds que intenten enganxar-se a la zona alta i els blanc i blaus que volen allunyar-se de la zona perillosa.

La primera part va ser totalment de colo verd i els locals amb dos gols ja van encarrilar el partit i els tres punts. Amb 2-0 en el marcador el partit a la segona part no va tenir molta història i els locals van jugar a plaer davant un Molinos apagat que en cap moment van donar senyal de reacció. En els últims minuts el Juventus va tenir un parell d’ocasions que podien haver ampliat encara més el resultat.

PLA D’EN BOET 3 – 0 ARGENTONA
PAL D’EN BOET: Miguel, Dani, Caballero, Plaza, Pajuelo, Albert, Manel (Cristian), (Cruz), Chaco, Guillen (Pirri), Fito, Gilgado.

El Pla d’en Boet va aconseguir una contundent, però treballada victòria a domicili davant un dels equips de la zona baixa de la classificació. La primera part va estar molt igualada i tots dos equips van anar a pel partit i van disposar de diverses ocasions per obrir el marcador, tot i això es va arribar al descans amb empat a zero gols.

A la segona part els mataronins van sortir a per totes i amb quinze minuts van aconseguir tres gols consecutius que van sentenciar el matx. Els gols es van marcar Plaza el primer i després Chaco per partida doble. A més cal destacar que els grocs van jugar amb un home menys tota la segona part per l’expulsió d’un dels seus jugadors en els últims instants de la primera part. Amb aquesta victòria l’equip se situa en la zona mitja de la classificació i s’allunya una mica més de la zona perillosa on s’hi troba de ple l’Argentona.

CIRERA 0 – 0 PINEDA
CIRERA: Palomino, Martinez, Gerard, Gomez (Manolo), Juan, Coca, Moreno, Diaz, Ito (Raul), Angel (Pereira), Valero.

El Cirera va empatar a casa a zero gols contra el Pineda en el que ha estat fins ara el partit de la temporada on els grocs han creat menys ocasions de gol. Tot i no aconseguir la victòria, aquest empat beneficia al cirerencs, ja que el Pineda és el tercer classificat i d’aquesta manera les distàncies continuen sent les mateixes. La primera part va ser molt avorrida i tots dos equips van jugar amb molt de respecte al rival, el que va fer que no es veiessin gaires ocasions de gol i que els porters fossin mers espectadors de gala.

A la segona part tots dos equips van estirar una mica les línies en busca de la victòria, però ni així es van veure ocasions de gol, i a mida que passaven els minuts i un gol per qualsevol dels dos cantons podia ser decisiu va fer que tots dos equips es conformessin amb l’empat final. Després d’aquest empat el Cirera continua ocupant la segona plaça que dona el dret d’ascens de categoria.