La Cerdanyola es queda sense premi

Javi Roman retorna davant el líder després de la seva lesió

CAPRABO 1 - 0 CERDANYOLA
CERDANYOLA: Jordan, Porcel, Albert (Vicaria,69’), Camprubí, Linares, Calvo (Oscar,56’), Augusto, Uri, Hugo (Javi Roman,56’), David, Carlitos (Torrejon,80’).
ÀRBITRE: Sr. Ollas Gómez. Va amonestar amb targeta groga als locals Salou, Palau, Guillen, Jordi, Ramon, Eduardo, Angel i al visitant Calvo.
GOLS: 29’ Jordi (1-0).

La Cerdanyola va perdre al camp del líder després de fer un molt bon partit on com a mínim hauria d’haver merescut l’empat final. La primera part va ser de clar domini mataroní, tot i que els locals són els que van marxar amb avantatge en el marcador després de materialitzar la única ocasió de gol que van tenir. En canvi els grocs en van tenir un parell de molt clares que no van acabar amb gol pel pèls.

A la represa els grocs ho van seguir intentant, però sense sort ja que quan no es trobaven amb el porter local es trobaven amb els pal i no va haver-hi forma de marcar un sol gol al líder de la categoria. Pel que fa al Caprabo a la segona part va mostrar molt poca ambició i tant sols es va dedicar a mantenir la renta del gol a favor i amb això ja em va tenir prou. Tot i la derrota la gran noticia pels grocs va ser els retorn de Javi Roman als terrenys de joc després d’haver estat apartat d’ells durant un mesos per lesió, els grocs esperen que amb la tornada d’un dels seus jugadors més carismàtics l’equip pugui aconseguir l’objectiu de salvar la categoria.