La Cerdanyola empata sense gols en un derbi passat per aigua

VILASSAR DE DALT 0 - 0 CERDANYOLA 0-0

La Cerdanyola va empatar a zero en el derbi maresmenc de la categoria en un partit poc vistós. El matx va estar condicionat en tot moment pel mal estat del terreny de joc a causa de la pluja que no va parar de caure durant els noranta minuts. Aquest fet va fer que tots dos equips practiquessin un joc més directe i que es veiés un partit més de força i entrega i no pas tècnic.

La primera part va ser molt igualada i tots dos equips van disposar de varies ocasions per obrir el marcador, cal fer ressò a la gran actuació que va fer en el seu debut Pedro, porter del juvenil que saber que jugava dos minuts abans de començar el matx per la lesió de Mario en l’escalfament. Les bones actuació del porter del juvenil van evitar que els grocs encaixessin algun gol abans d’arribar al descans.

Sense premi
A la segona part els mataronins van ser els que van buscar més la porteria contraria i van disposar de forces ocasions per endur-se el partit, però aquesta setmana la sort no va fer costat i totes les ocasions van acabar a les mans del porter o al travesser. En els últims minuts de joc tots dos equips van donar per bo el resultat i es van dedicar a esperar el xiulet final.

VILASSAR DE DALT 0 - 0 CERDANYOLA 0-0
CERDANYOLA:
Pedro, Porcel, Albert, Martin, Linares, Oscar (Bustos,60’), Augusto, Uri, Hugo (Vicaria 90’), David (Calvo,75’), Carlitos (Torrejon,86’).
ÀRBITRE: Sr. Pinzado Rodríguez. Va amonestar amb targeta groga als locals Jaume, Ruben, Ainsa i als visitants Uri i Hugo.