El CE Mataró cau en el temps afegit

L'equip groc-i-negre va igualar un 0-2 però no va poder consumar la remuntada

Una vegada més el tècnic local tenia molts problemes per confeccionar l'equip a causa de lesions i sancions i al davant tenia un equip com el Santboià sempre difícil com a visitant i especialment afortunat en els darrers temps en les seves visites a la nostra ciutat. I ho va ser de nou ja que l'equip groc-i-negre tot i que va igualar un 0-2, no va poder consumar la remuntada i d'això se'n van aprofitar els de Sant Boi per endur-se els tres punts.

L'equip local que jugava amb Luismi com a referent a la punta de l'atac, ja que faltaven Àngel i Pacheco lesionats, va començar dominant i va tenir algunes bones ocasions però la defensa visitant es va mostrar molt encertada avançant-se als davanters locals. El mig camp vermell va començar poc a poc a controlar la situació amb una forta pressió i va arribar el primer gol visitant. Fins al descans novament intents del Mataró però l'única rematada entre pals va ser un refús del seu defensa Alfred després d'una bona centrada de Charly, força actiu per la banda dreta, que va desviar de forma acrobàtica Moreno.

A l'inici de la segona part Luismi va disposar de dues bones ocasions però novament va estar més lent que la defensa rival i poc després una badada defensiva local a la sortida d'una falta va permetre que el Santboià s'avancés amb un 0-2 que veient com anava el partit semblava deixar-lo decidit. Però a partir d'aquell moment i sota la pluja que queia de forma torrencial , i després que Miguel Angel evités el 0-3 a peus de Rulo, el Mataró va treure l'amor propi i va aconseguir igualar el marcador marcant dos gols en tres minuts, donant pas a l'esperança.

De possible victòria a decepció
Pocs instants després Ballús de cap i Delmàs en un llançament de falta haurien pogut marcar el tercer, però no va ser així i el Santboià no es va conformar amb l'empat i amb el partit trencat primer va enviar un xut al travesser a càrrec de Luisinho i després va tenir l'encert de marcar el tercer gol en el temps afegit de forma calcada a com havien marcat el primer i davant la passivitat defensiva groc-i-negre. Després encara Sauras amb un potent xut hauria pogut empatar però Moreno va estar esplèndid sota pals i els tres punts van volar cap a Sant Boi.

CE MATARÓ 2 - 3 SANTBOIÀ
CE MATARÓ: Miguel Ángel, Sauras, Amate, Kiku, Ballús, Lucas, Charly (Luis 71'), Pol (Jonathan 65'), Luismi, Delmàs i Artur.
SANTBOIÀ: Moreno, Iñaki, Jacobo, Ruben, Alfred, Vilches, Rulo (Juanito 88'), Marc Pujol (Roberto 80'), David Pérez, Luisinho i Raul Fernàndez (Toni 68').
ÀRBITRE: Sr. Oliver Bueno. Targetes grogues Sauras, Lucas i Artur del Mataró i a Rulo i Toni del Santboià.
GOLS: 32' Centrada des de la dreta que remata de cap Iñaki (0-1); 56' Falta des de la dreta, hi ha un rebot i la pilota va a peus de David Pérez que marca a plaer (0-2); 62' Un refús defensiu es empalmat per Sauras i la pilota cau a peus de Luismi que aixeca per sobre la defensa i ARTUR empalma de volea (1-2); 65' Córner llançat des de l'esquerra que remata AMATE i entra després de tocar en un defensa (2-2); 93' Falta comesa per Lucas de forma innocent i que una vegada llançada dóna oportunitat a Iñaki de rematar de forma semblant a com havia marcat el primer gol (2-3).

Classificació del grup català de Tercera Divisió de futbol