Dos gols "psicològics" de la Rapitenca condemnen el CE Mataró

A la segona meitat el Mataró hagués pogut empatar el partit

Dos gols del jugador Edu Aguilar van impedir al Mataró puntuar en un camp complicat com és el de la Rapitenca, equip que aconsegueix congregar setmana rere setmana un gran nombre d'aficionats de la comarca i es manté en plena lluita per l'ascens. A més els dos gols van ser en moments claus, en el primer minut i en l'últim de la primera meitat. ENtre un i l'altre, Artur havia fet l'empat, però a la represa el Mataró no va aconseguir tornar a perforar la porteria local.

L'equip local va sortir en tromba davant d'un equip groc-i-negre que patia les baixes de Jose, Manolo i Amate per sanció i d'Àngel, Molina i pol per lesió, i pràcticament en la primera jugada d'atac ja va perforar la porteria de Miguel Ángel, que no va poder fer res davant de l'ajustat xut d'Edu Aguilar. Quan el Mataró començava a treure's del damunt el domini local van començar a afegir-se més contratemps per a la defensa groc-i-negre que va veure com es lesionaven Ballús i Aleix Camps havent de ser substituïts i quedant la línia defensiva totalment improvisada i integrada per Fran, Kiku, Lucas i Jonathan.

La recuperació, un fet
Tot i això el Mataró va demostrar que la seva recuperació és un fet i ja a prop del descans Artur va empatar el partit, amb un gol que donava esperances de cara a la segona part.

Però a la represa la Rapitenca va tornar a sortir a l'atac i ben aviat va avançar-se novament al marcador. Després el Mataró va tornar a reaccionar i de fet va tenir ocasions per anivellar el marcador, però sense la definició necessària per obtenir algun punt.

RAPITENCA 2 - 1 CE MATARÓ
RAPITENCA:
Guti, Sergi Grau, Molina, Quique, Amador, Edu Aguilar, Germán, Efrén, Gilabert (Xavi Aguilar, 93'), Vizcarro (Óscar, 86') i Edu Vives (Patxi Mendes, 64').
CE MATARÓ: Miguel Ángel, Jonathan, Aleix (Charly, 29'), Kiku, Ballús (Fran, 14'), Lucas, Sauras, Pacheco (Pablo, 61'), Luismi, Delmàs i Artur.
ÀRBITRE: Sr. Carrasco Rodríguez. Targetes grogues als locals Molina (2, expulsat als 79') Amador, Efrén, Gilabert i Óscar; i als mataronistes Kiku i Fran.
GOLS: 1' Edu Aguilar (1-0); 41' Artur (1-1); 46' Edu Aguilar (2-1).

Classificació del grup català de Tercera Divisió de futbol