El CE Mataró visita un dels dos camps imbatuts, el del Vilanova

El tècnic Manel Moya s'enfronta al seu exequip

Després que el partit aplaçat previst per aquest dimecres (Barça B - CE Mataró) es veiés aplaçat, el Mataró afronta un difícil desplaçament diumenge a Vilanova i la Geltrú, un dels dos camps que encara es mantenen imbatuts aquesta temporada, junt amb el del Girona. Fins ara només hi han pogut empatar Manresa, Palamós i Santboià, i en deu partits el Vilanova només ha encaixat 5 gols. Un partit que de ben segur serà especial per l'actual tècnic del Mataró, Manel Moya, ja que aquell havia estat el seu darrer equip abans d'arribar a Mataró.

Historial a Vilanova
Allà, la temporada passada, el Mataró hi va perdre per 2-1 ja en el tram final del campionat quan el “play-off” estava assegurat i els vilanovins lluitaven per la permanència, en una situació ben invertida a l’actual.

De fet és un camp molt complicat per al Mataró ja que només hi ha pogut empatar dues vegades en els cinc desplaçaments que ha fet allà jugant a 3a Divisió. La darrera va ser la temporada 69-70 i el resultat va ser d’empat a zero gols. Un resultat que potser ja se signaria ara... sobretot recordant l'1-4 de la primera volta a Mataró.