El CE Mataró no pot amb un Rubí molt seriós

Els locals al final van topar amb el porter visitant

El CE Mataró no va poder aconseguir la quarta victòria consecutiva davant d'un Rubí molt seriós i ben col·locat sobre el terreny de joc que va pressionar molt en defensa i al centre del camp impedint que l'equip groc-i-negre pogués jugar amb comoditat, mancat d'un director que donés fluïdesa al seu joc.

Discreta primera part
La primera part va ser discreta en quan al joc desenvolupat pels dos equips més preocupats per defensar que no pas per buscar l'àrea contrària i va haver-hi poques ocasions de gol. Les més clares, això sí, van ser per al Mataró, primer sobrepassat de poc el quart d'hora de joc en una gran acció individual de Pacheco que després de desfer-se de dos defensors va xutar ran de pal excessivament creuat, i després en una bona jugada de Delmàs que va efectuar la "passada de la mort" cap a Pacheco però que va trobar abans el peu de Mayoral per desviar a córner. Per part visitant res de res.

El Mataró s'avança però es deixa empatar ràpidament
A la represa el Mataró va semblar sortir amb més empenta i als 8' Pacheco va disposar d'una bona oportunitat però Ramon va treure una ma esplèndida, com si fos porter d'handbol, per desviar el seu xut. Però cinc minuts més tard el porter visitant no va poder fer res davant del col·locat xut d'Artur que va obrir el marcador en una de les poques badades defensives visitants que van deixar l'ex-jugador de l'Espanyol B sol dins l'àrea. Semblava posar-se bé el partit, però el Rubí aleshores va prémer l'accelerador i va aconseguir l'empat poc després gràcies a l'ex-groc-i-negre Jordi Rodríguez també en l'única badada defensiva local.

En els darrers minuts el Mataró mereix el gol
Amb l'empat el Rubí va tornar a anar endarrere mig per voluntat pròpia i mig per l'empenta groc-i-negra que va jugar els millors minuts del partit, sobretot gràcies a les pujades a l'atac de Sauras i Jonathan, dos jugadors que possiblement farien més feina al centre del camp. I van venir tres oportunitats claríssimes: poc abans de la mitja hora Pacheco va xutar en bona posició a l'escaire, als 36' va ser Delmàs el que va col·locar un xut de falta a la creueta i als 38' el propi Delmàs va xutar ras i col·locat després d'una jugada ben trenada per l'equip local, però en els tres casos es van trobar amb un excel·lent Ramon que va evitar la quarta victòria consecutiva del Mataró.

CE MATARÓ 1 - 1 RUBÍ
CE MATARÓ: Miguel Àngel, Fran (Charly 48'), Jose, Ballús, Jonathan, Lucas, Sauras, Pol, Pacheco, Delmàs,, Artur (Aitor 62').
RUBÍ: Ramón, Perra, Alberto, Óscar (Xavi Garcia 90'), Torres, José Carlos, Jordi Rodríguez, Mayoral, Montero, Cholo (Criade 91'), Siscu (Jonatahan 83').
ÀRBITRE: Sr. José Emilio Sànchez Aparicio. Va ensenyar targetes grogues a Sauras i Pol del Mataró i a Torres i Siscu del Rubí.
GOLS: 58' Centrada de Charly que després d'un rebot va a parar a peus d'ARTUR que, sol dintre l'àrea, col·loca ajustat a l'angle (1-0); 65' Centrada des de l'esquerra que arriba a peus de Jordi Rodríguez que marca de potent xut (1-1).