La Cerdanyola cau al camp del Taradell

L'equip va millorar el seu joc, però els punts no arriben

TARADELL - CERDANYOLA 3-1

CERDANYOLA: Mario, Camprubí, Linares,David (Calvo,72’), Albert (Vicaria,79’), Martinez (Hugo,65), Gavilan, Oscar, Javi Roman, Cristian (Uri,67’), Augusto.

ÀRBITRE: Sr. Lopez Quintana. Va amonestar amb targeta groga als local Solà i al visitant Augusto.

GOLS: 15’ Muntal (1-0), 17’ Augusto (1-1), 42’ Cano (2-1), 60’ Freixas (3-1).

La Cardanyola va realitzar un bon partit al camp del Taradell, tercer classificat, però va marxar un altre cop derrotat fruits dels seus errors en defensa. Dels tres gols del locals, dos van ser a pilota parada, aquest any l’equip està rebent masses gols d’aquesta forma i aquest és un dels factors la mala situació de l’equip.

El partit va començar molt igualat i tot i que els local es van avançar ben aviat, els grocs no es van venir avall i van empatar el matx dos minuts més tard. Abasn d’arribar al descans el Taradell va aconseguir un d’aquest gols considerats psicològics i a falta de tres minuts pel final del primer temps va fer el 2-1. A la represa els mataronins van tenir opcions d’empatar, però al quart d’hora una altra badada defensiva va suposar el tercer gol local. A partir d’aquí la Cerdanyola es va llançar a l’atac, però aquest tampoc era el dia dels seus davanters i tot i crear diverses ocasions de gol l’equip ni tant sols va poder escurçar diferències i els tres punts es van quedar a Taradell.