El Mataró treu un puntet d'esperança a Castelldefels

El Mataró va igualar dues vegades els gols que donaven avantatge als locals (2-2)

El CE Mataró va aconseguir per fi trencar la ratxa de derrotes, però de moment havent-se de conformar amb un punt que després de tanta sequera porta una mica d'esperança a l'equip groc-i-negre i als seus seguidors, sobretot tenint en compte que s'ha obtingut en el camp d'un equip situat en zona de "play-off". L'equip de Gonzalvo a més no ho va tenir fàcil ja que va anar sempre a remolc i va haver d'igualar per dues vegades els gols locals que els van donar avantatge, tant a l'inici de la primera part, com després del descans.

El Mataró, que vestia el seu segon uniforme blau i vermell i que novament presentava un onze inicial inèdit amb jugadors com Chino, Bayarri o Busi i amb l'absència, per lesió o sanció de jugadors carismàtics com Kiku, Sauras o Molina, va rebre ben aviat el primer gol i per fer més dolorosa la situació va arribar de peus d'un jugador ex-groc-i-negre i ben estimat de l'afició mataronina com és Vicente. Poc a poc el Mataró va anar igualant la situació i uns minuts abans del descans va arribar el merescut gol de l'empat gràcies a una gran acció del golejador Àngel López que va demostrar per fí la seva gran qualitat.

L'equip reacciona
Però a l'inici de la segona part Àngel López va desaprofitar una ocasió encara més clara per donar avantatge al seu equip, quan va rebre un esplèndid servei de Jonathan i sol davant del porter local va xutar precipitadament molt desviat. El partit estava molt obert i poc després Rua en un llançament de falta va obligar a Cañadas a fer una gran aturada i uns minuts més tard en un contraatac local va arribar el segon gol local que tornava a posar el Mataró a les portes de la setena derrota consecutiva.

Però novament l'equip de Gonzalvo va demostrar una capacitat de reacció que no és fàcil de tenir en la situació en la que es troba l'equip i va empatar deu minuts més tard gràcies a l'oportunisme d'un defensa com Jose, que ja ha marcat uns quants gols amb la samarreta groc-i-negra.

Gonzalvo s'estrena
Fins al final el Castelldefels va prémer l'accelerador, i primer Cañadas volant per treure una rematada de cap Sergi i després Chino salvant sobre la ratlla una rematada local, van evitar el que hauria estat el gol de la victòria de l'equip local, que també va veure com l'àrbitre li anul·lava un gol per fora de joc. També el Mataró va tenir alguna opció al contraatac sobretot a peus de Charly, i al final després d'un bon partit en el qual els dos equips necessitaven el triomf, el Mataró va aconseguir el primer punt amb Gonzalvo a la banqueta.

Castelldefels 2 - 2 CE MATARÓ

CASTELLDEFELS: Marc Ramírez, Sergio, Aguilera, Vicente, (Iván López 34'), Salmerón, Toni, Vila, Rúa, Sergi (Aldrich 79'), Bisbal (David 79') i Guerrero.

MATARÓ: Cañadas, Fran, Jose, Pol, Manolo, Chino, Bayarri (Lluís 62'), Jonathan, Àngel, Delmàs (Pablo 91') i Bussy (Charly 62').

ÀRBITRE: Galán Baró. Targetes grogues: Al local Aguilera i als visitants Àngel, Pol, Jonathan, Charly i Manolo.

Gols: 9’ Córner llançat des de l'esquerra que remata l'ex-mataroní Vicente des del punt de penal (1-0); 39' Falta llançada en profunditat per Manolo des del centre del camp cap a dins de l'àrea on ÀNGEL, guanyant l'esquena a la defensa, fa un control magnífic i engalta un xut sensacional que deixa clavat el porter local (1-1); 59' Centrada de Guerrero des de l'esquerra, remata Vila de cap, aturant Cañadas, i Sergi que seguia la jugada marca tambvé de cap des de sota pals (2-1); 70' A la sortida d'un córner llançat per Delmàs des de la dreta, JOSE remata de mitja volta una pilota que havia quedat morta dins l'àrea (2-2).