Es va construint un gran CE Mataró per a la temporada 2020-21

Raul Monroy seguirà al front d'un equip que mantindrà quasi tot el seu bloc

Samarreta CE Mataró 2020-21

Les competicions futbolístiques no professionals ja han donat per tancada la temporada 2019-20. Ara s'està a l'espera de la decisió definitiva amb respecte als ascensos i als descensos que pugui prendre la Federació Catalana de Futbol, que ve condicionada per la que prengui la federació española en les categories de 2a B i 3a Divisió.

Però per al Club Esportiu Mataró no hi ha problema, perquè la seva bona situació a la taula, en el moment de l'aturada, li permet tenir totes les garanties per saber que jugarà la temporada vinent, i per segona temporada consecutiva, a la 1a Catalana.
Continuarà al front de l'equip tècnic en Raul Monroy i ja s'està avançant molt en la confecció de la nova plantilla, que mantindrà quasi tot el seu bloc, amb l'aspiració de poder lluitar novament a la part alta de la taula.

El CE Mataró continuarà jugarà la temporada vinent, i per segona temporada consecutiva, a la 1a Catalana

A través del twitter del club ja han anat anunciant les renovacions del porter Toni Jiménez, dels defenses Joel Marín, Dani Prieto, Isma Aguilar, Josep M. Tejedo, Víctor Yustos, Andoni Sesma i Carles Torrents, dels migcampistes Àlex Aznar "Parri", Adrian Redondo "Fiti", Pol Almellones, Aitor Gonzàlez, Sergi Sànchez i Fran Ochoa i dels davanters Lluís Bargalló, Samu Bayón, Uri Martínez, Toni Paredes i Aleix Cirera.

El mataroní Jordi Mola és un fitxatge destacat

De moment hi ha dos fitxatges confirmats de dos jugadors joves de gran futur. Un és Óscar González Piera "Gonpi", extrem de 19 anys, que arriba de l'Europa. L'altre el mataroní Jordi Mola Calsapeu, defensa format a la pedrera del Barça, i que arriba provinent dels Estats Units, després d'haver estat a Almeria.

200522Fu_JordiMola

En Jordi té bones arrels esportives a la nostra ciutat, ja que és fill d'en Joan Mola, ex-atleta del CA Laietània, que va fer grans marques en els 3000 metres obstacles i en la marató, i de l'Antònia Calsapeu, jugadora de bàsquet del CE Mataró que va jugar a finals dels anys vuitanta un bon grapat d'anys a la 1a Divisió B, i després va ser una de les pioneres en aquesta dura especialitat que és la triatló.

Darrerament s'han confirmat els fitxatges del porter Joan Guillamat procedent de l'Argentona i de l'argentoní Joan Gual, ex-capità del juvenil groc-i-negre i que estava jugan al Granollers.

Pol Andiñach serà baixa després de 8 temporades a la porteria

De moment s'han confirmat les baixes de Pedro Pareja, Adrian Simón, Marc Pascual, i, la que potser és més sentida, la del porter Pol Andiñach que deixa l'equip després de 8 temporades magnífiques per marxar una temporada a l'estranger, concretament a Llatinoamèrica.

En Pol Andiñach va debutar la temporada 2012-13 i ha estat tot un referent de l'equip. Ha viscut dos ascensos a 1a Catalana (2014-15 i 2018-19) i també el descens de la temporada 2015-16 a 2a. En les vuit temporades ha encaixat 138 gols en els 127 partits que ha jugat, mantenint la porteria a zero en 52 d'ells, que no està gens malament.

Pol Andiñach, CE Mataró

Per valorar el compromís d'en Pol cal dir que tota la història del CE Mataró, només hi ha un porter que ha defensat la porteria groc-i-negre durant més temps. Va ser Antonio Hernàndez que va jugar 12 temporades entre 1942-43 i 1953-54, en una de les èpoques de màxim esplendor de l'entitat, amb el primer ascens a 3a Divisió del 1948 i la promoció d'ascens a 2a Divisió de l'any 1953.

EquipCEM52-53