El CE Mataró va a recuperar terreny perdut al camp del cuer

L’equip femení i el juvenil també volen trencar la mala ratxa

Futbol CE Mataró - Llagostera B

El CE Mataró va perdre un partit important el diumenge passat a casa davant la Fundació Grama, de forma bastant injusta, cosa que l’ha fet baixar fins la sisena plaça del grup.
El diumenge a les 18:30 hores intentarà recuperar terreny perdut. Visita el camp del cuer, el Llagostera B, un equip al que es va derrotar a casa per 3 a 1, però que ha anat millorant i no posarà les coses fàcils.
De tota manera a casa seva només ha pogut guanyat al Mollet i ha perdut cinc partits, i l’equip groc-i-negre hauria de donar el “do de pit” per aconseguir guanyar fora de casa, un fet que no es produeix des de la 7a jornada, quan va guanyar al camp del Rubí per 0-1. Això era el 20 d’octubre, i ja fa quasi quatre mesos.

Futbol CE Mataró - Martinenc

L’equip femení del CE Mataró juga a casa i intentarà també tornar al bon camí. Després d’haver aconseguit quatre victòries seguides, ara porta tres setmanes sense guanyar. La setmana passada va empatar a Sant Quirze i aquest diumenge (17 hores) ha de confirmar la reacció en la visita del Cabanes.
L’equip groc-i-negre és cinquè amb 29 punts i l’equip empordanès ocupa la 15a i penúltima plaça amb 11 punts. A la primera volta el resultat va ser d’empat a 3 gols.

També l’equip juvenil del CE Mataró té un partit important si vol sortir de la zona de descens en la qual es troba. Està en 17è i penúltim lloc amb 19 punts i rep el dissabte a les 18 hores a la Fundació Grama, que està just per sobre i amb 20 punts.