El CE Mataró cau de forma injusta davant el segon classificat

La Fundació Grama s'ha trobat amb un penal a favor molt rigorós en el minut dos i després s'ha defensat molt bé

• Redacció - Fotos: Daniel Ferrer
  • Diumenge, 09 Febrer 2020 19:30

Futbol CE Mataró - Fundació Grama

El CE Mataró tenia la possibilitat avui a la tarda d'escalar fins a la segona plaça de la 1a Catalana, però no ha pogut ser, ja que l'equip groc-i-negre ha caigut de forma molt injusta. La Fundació Grama, el segon classificat de la competició, és un molt bon equip, i a més s'ha vist beneficiat amb un penal molt rigorós en una jugada sense massa perill i la seva transformació li ha servit per guanyar i mantenir-se en el lloc de promoció d'ascens a 3a Divisió. Per la seva part el CE Mataró baixa a la sisena plaça a quatre punts dels eu rival d'avui.

La veritat és que jugar un partit important en camp contrari i trobar-se amb un penal a favor minut dos de partit, després d'una jugada molt discutible i que no portava massa perill, ho voldria signar qualsevol entrenador. Això li ha passat a la Fundació Grama i el seu golejador Òscar Muñoz l'ha transformat en el que seria el gol del triomf.

Després el pes del partit l'ha portat absolutament el Mataró, que ha tingut una molt bona actuació. Possiblement les tres quartes parts de temps s'han jugat al camp de l'equip visitant, però la seva defensa s'ha mostrat impenetrable i l'equip local ha arribat amb bones centrades, però sempre s'avançaven els dos centrals de l'equip blau. L'única ocasió una mica remarcable ha arribat a dos minuts del descans, quan Samu ha xutat creuat i la pilota ha sortit fregant el pal.

A la represa el Mataró ha sortit fort i Aitor ha enviat un altre xut ajustat al pal i Toni Paredes no ha arribat per pèls a una rematada en posició clara. Immediatament l'equip visitant ha replicat obligant a Toni a aturar una bona rematada de cap en dos temps sobre la línia de gol.
A partir d'aquí el partit ha estat un monòleg del Mataró, que intentava construir i lligava bones jugades, però sense acabar de trobar mai la rematada. L'ocasió més clara ha arribat als 25' quan Toni ha guanyat l'esquena a la defensa visitant però ha xutat fora bastant tancat en lloc d'enviar una "passada de la mort" cap als jugadors que arribaven del darrere.
Els canvis tampoc han solucionat res perquè, com ja hem dit, la defensa visitant, que tal com anaven passant els minuts tenia més elements, s'ha mostrat molt segura i el marcador no s'ha mogut i s'ha quedat en aquest injust 0-1.

Una vegada més l'equip groc-i-negre va tenir dificultats per marcar, cosa que es fa patent observant que és l'equip que menys gols ha marcat dels 12 primers classificats.

CE MATARÓ 0-1 FUNDACIÓ GRAMA

CE MATARÓ: Toni Jiménez; Joel Marín, Isma, Dani Prieto, Aleix Cirera (Carles Torrents 73'), Pol Almellones (Kique Amador 59'), Parri (Sergi Sànchez 69'), Aitor (Fiti 59'), Marc Pascual, Samu, Toni Paredes (Fran Ochoa 73').
GOL: 3' Óscar Muñoz de penal (0-1).