El femení del Mataró no pot amb el líder, però continua quart de 1a Catalana

La UD Molinos es manté líder de 2a Catalana, tot i que entre setmana va cedir un empat

Futbol CE Mataró - Martinenc

L'equip femení groc-i-negre, que juga a la 1a Catalana, va patir la segona derrota consecutiva. El compromís que tenia era dificilíssim, ja que l’equip que visitava el Municipal del Centenari era el líder, un equip que només ha perdut un partit.
Va plantar cara en tot moment l’equip groc-i-negre però l’equip barceloní va estar més encertat dins l’àrea. El Martinenc es va avançar una mica abans del descans. A la represa Dori Apolo va empatar de penal, però l’alegria va durar poc, ja que les visitants van marcar dos gols en els cinc minuts següents.

Van jugar: Olivia Robert, Cristina Cerdà, Laia Martí, Yas Chamarro, Ariadna Velasco, Dori Apolo, Laia Garcia, Andrea Alvarez, Meritxell Guardia, Ana Cayuela i Júlia Morell. Després Rosa Espinosa, Natasja Villanueva, Sara Armoa, Ainoa Cros i Ona Niubó.

El CE Mataró continua en quart lloc i a la mateixa distància, de 4 punts, del Girona, que és segon i que també va perdre.
El diumenge vinent (17:15 h) l’equip juga a Sant Quirze, que és el 10è classificat.

Més imatges del partit (Fotos: Dani Ferrer)

La UD Molinos es manté líder imbatut de 2a Catalana

L'equip del Molinos, que juga a 2a Catalana, va guanyar de forma contundent al camp del tercer classificat. el Cabrera, per 1 a 5, amb un gol de Marta Comas i un pòquer de Valèria Camacho.

D'aquesta manera l'equip que entrena Raul Santos es manté líder, tot i que ara ja no tingui el ple de punts, perquè entre setmana va cedir un empat a casa davant la Peña Barcelonista Barcino.