El femení del CE Mataró rep el líder de la 1a Catalana

L'equip juvenil masculí té un important partit contra el Sant Andreu

200120Fu_CEMfemení a Girona

El femení del CE Mataró va veure trencada la setmana passada al camp de la Guineueta una esplèndida ratxa de quatre victòries seguides, en caure derrotat per 1 a 0.

Aquest diumenge (17 hores) no tindrà fàcil el retrobament amb la victòria, ja que rep la visita del líder, el Martinenc. L’equip barceloní s’ha mostrat molt superior fins ara i domina la classificació amb 9 punts d’avantatge sobre el Girona i amb una sola derrota patida al camp del Seagull de Badalona per 3 a 0. Però l’equip groc-i-negre, que ocupa la 4a posició a 4 punts dels gironins, intentaran tombar l’equip barceloní.

Per la seva part l'equip de la UD Molinos que ha guanyat tots els partits disputats en la 2a Catalana i evidentment és líder, es desplaça al camp del Cabrera, que és el tercer classificat.

El juvenil rep un rival directe

L’equip  juvenil masculí del CE Mataró, que juga a la Lliga Nacionla, va aconseguir una valuosa victòria per 1 a 3 el camp del Prat un rival directe en la lluita per evitar el descens, i aquest dissabte a les 18 hores, en un altre matx molt important, rep el Sant Andreu, amb el qual està empatat en la 13a plaça de la classificació.