El CE Mataró guanya i se situa a un sol punt del segon de la 1a Catalana

L'equip groc-i-negre ha hagut de remuntar el gol inicial del cuer de la categoria

Futbol CE Mataró - Parets

El CE Mataró ha aconseguit un treballadíssim triomf davant del Parets, el cuer de la categoria, i això, conjugat amb la resta de resultats, ha permès que l'equip groc-i-negre se situï en el tercer lloc de la 1a Catalana i a un sol punt del segon classificat, que és el que disputa la promoció d'ascens a 3a Divisió. I el més important és que queda molta lliga i l'equip es va acostant a l'objectiu de la permanència.

Ja dèiem a la prèvia que ningú podia pensar que el triomf seria fàcil, i no ho ha estat. De seguida s'ha vist que l'equip paretà venia a totes, perquè la seva situació a la taula l'obliga a sumar de tres en tres, i ja en el primer minut Pol ha hagut de salvar el primer gol visitant. Però l'equip visitant ha insistit i s'ha avançat als vint minuts de partit amb un bon xut des de fora de l'àrea.

A partir d'allà l'equip local s'ha posat les piles i ha començat a dominar la situació i poc abans del descans Fiti ha marcat el gol de l'empat resolent un embolic dins l'àrea.

A la represa els dos equips defensaven bé les opcions del contrari i l'equip local s'ha hagut d'avançar gràcies a un dels magistrals llançaments de falta d'Aitor Gonzàlez, als quals ens té acostumats, que ha entrat per tot l'escaire.
Aleshores el Mataró ja ha tingut més espais, davant dels atacs desesperats dels visitants i Marc Pascual ha marcat el que semblava el gol de la tranquil·litat, quan quedaven menys de deu minuts. Però el Parets no s'ha rendit i encara ha ajustat el marcador de manera que el Mataró ha hagut de patir fins al final per mantenir el resultat favorable i fer més satisfactòria aquesta victòria davant del cuer.

CE MATARÓ 3-2 PARETS

CE MATARÓ: Pol Andiñach, Joel Marín, Dani Prieto, Isma Aguilar, Víctor Yustos (Uri Martínez 67'), Fiti (Pedro 76'), Aitor Gonzàlez, Fran Ochoa (Marc Pascual 67'), Aleix Cirera, Samu Bayón, Toni Paredes (Sergi Sànchez 76').
GOLS: 21' Alexis (0-1); 38' FITI (1-1); 75' AITOR (2-1); 81' MARC PASCUAL (3-1); 89' Otman (3-2).