Valuós triomf del CE Mataró, en un partit que té el vent com a protagonista

Tejedo ha tornat a decidir el matx, amb un gol en l'últim minut de la primera part

200119Fu_CEMformats

En una tarda marcada per les inclemències meteorològiques, sobretot en forma d'un vent intensíssim, el CE Mataró ha aconseguit un valuós triomf sobre el Tona. L'equip de Raul Monroy, que ha vist el partit des de la grada per sanció, escala dues posicions a la classificació, fins al cinquè lloc, i a més redueix la diferència respecte al segon classificat en dos punts. Ara el Vic, que és l'equip en posició de promoció d'ascens, està només quatre punts per sobre. I el més important, pensant en l'objectiu primordial, que és el de la permanència, és que l'equip groc-i-negre, a còpia d'anar mirant cap amunt, va allunyant-se de la zona de descens.

200119Fu_CEM-Tona-2

D'entrada s'ha de dir que partit ha tingut molt poc futbol, dificultat pel vent intensíssim que ha bufat tota la tarda al Municipal del Centenari. Durant quasi tota la primera part el Mataró, tot i jugar a favor de vent, no ha gaudit d'ocasions de gol clares, però tampoc les ha tingut l'equip osonenc. Semblava que els jugadors anirien al vestidor amb empat sense gols... Però en en l'últim minut de la primera part, en una jugada iniciada en un córner llançat des de la dreta, i després d'un parell de pilotes penjades i refusos, la pilota ha arribat a Josep M. Tejedo, que des de la frontal de l'àrea petita ha marcat el gol que després ha acabat donant el primer triomf de l'any al Mataró, repetint el què havia passat en l'últim partit de l'any anterior jugat a casa contra el Vic, quan també va decidir el defensa groc-i-negre.

200119Fu_CEM-Tona-6

A la represa el Tona jugant a favor de vent ha dominat absolutament, però l'equip local amb Dani Prieto imperial al darrere i amb el debutant Toni Jiménez segur en els xuts llunyans dels visitants sota pals, ha anat capejant el temporal.

El debutant Toni Jiménez és fill del Toni que va ser porter de l'Espanyol durant molts anys i ha arribat procedent del Sant Cugat.

200119Fu_CEM-Tona-4

Al tram final dues ocasions per a cada costat

Amb els canvis el Mataró s'ha tret de sobre el domini, però els visitants encara han tingut dues clares ocasions. Una a peus de Santos, després d'haver sortit en un clar fora de joc, i que ha salvat Dani Prieto traient-li la pilota pel darrere quan anava a afusellar el gol. L'altra en una falta llançada des de la dreta i que, enverinada pel vent, s'ha anat a estavellar al pal.
Després en el tram final l'equip groc-i-negre ha tingut molts espais per al contraatac, i Samu Bayón i Pedro Pareja han tingut dues ocasions claríssimes, però no han pogut marcar per sentenciar el partit... i s'ha hagut de patir fins al final.

CE MATARÓ 1-0 TONA

CE MATARÓ: Toni Jiménez, Joel Marín, Tejedo (68' Isma), Dani Prieto, Víctor Yustos, Pol Almellones (Fiti 61'), Marc Pascual, Aitor Gonzàlez, Toni Paredes (Pedro 78'), Fran Ochoa (Parri 61'), Uri Martínez (Samu 61').