El CE Mataró ha de tornar al triomf contra el Tona

El juvenil rep l’Espanyol B i el femení juga al camp del Girona

Futbol CE Mataró - Tona

El  CE Mataró està fent una bona campanya a 1a Catalana, però està trobant moltes dificultats per marcar gols. Només n’ha marcat 17 en els 15 partits jugats i és el pitjor, en aquest aspecte dels 12 primers classificats. I la cosa s’ha agreujat en els últims cinc partits, en els quals només ha pogut marcar dos gols. Però, tot i això, es manté a la part alta, igualat amb el cinquè classificat a 25 punts, a només 6 de la plaça de promoció d’ascens, i 10 per sobre de la zona de perill.

L’equip groc-i-negre rep el diumenge (17 h) el Tona, un equip de la zona baixa, que només ha marcat 4 gols i només ha guanyat un partit com a visitant i davant del qual no es pot fallar.
Però atenció perquè l’equip osonenc ha guanyat en les dues visites que ha fet a Mataró: per 0-2 la temporada 10-11 a Preferent i per 1-2 la temporada 15-16 a 1a Catalana.

El juvenil rep l’Espanyol B el dissabte

Aquest dissabte a les 18 hores hi ha un partit molt atractiu al Municipal del Centenari, ja que l’equip juvenil groc-i-negre rep l’Espanyol B. L’equip blanc-i-blau està situat en cinquena plaça i no sembla un rival inabastable perquè els mataronins obtinguin una victòria de prestigi, si surten ben mentalitzats… que segur que ho faran davant d’aquest rival.

El femení visita un rival directe

El femení del CE Mataró, després de tres victòries seguides per golejada, s’ha situat en el quart lloc de la 1a Catalana amb 25 punts i aquest diumenge, a les 12 h, juga al camp del Girona que és el segon classificat amb 4 punts més.