Golejada del femení del CE Mataró que ja és quart de 1a Catalana

El femení de la UD Molinos continua líder de 2a sense haver cedit cap punt

Futbol CE Mataró - Tona

L'equip femení del CE Mataró, que dirigeix Carlos Jiménez, va sumar la tercera victòria seguida, aquesta amb golejada davant del cuer, i s'enfila ja al quart lloc de la classificació de la 1a Catalana amb 25 punts.
El Tona, que és l'últim classificat, va resistir a la primera part, però va rebre cinc gols a la represa obra de Júlia Morell (2), Dori Apolo, Eisabet Paredes i Jasmina Chamarro.

Van jugar Olívia Robert, Cristina Cerdà, Laia Martí, Jasmina Chamarro, Rosario Espinosa, Dori Apolo, Sara Armoa, Laia Garcia, Ainoa Cros, Andrea Alvarez i Júlia Morell, com equip inicial, i Natasja Villanueva, Elisabet Paredes i Meritxell Guardia.

El diumenge vinent a les 12 h tanquen la primera volta visitant el Girona, que és el segon classificat amb qauatre punts més.

La UD Molinos continua imparable a 2a

L'equip del Molinos continua amb la seva marxa imparable a la 2a Catalana, i va sumar la seva onzena victòria en onze partits, golejant al camp de La Salut Pere Gol de Badalona per 0 a 6. Van marcar els gols Marta Comas (3), Claudia López, Carla Delgado i Patricia López.

El diumenge vinent a les 19:30 hores reben la Penya Barcelonista Barcino.