El CE Mataró juga diumenge al camp del líder imbatut de la 1a Catalana

L'equip juvenil, dissabte tarda, i el femení, diumenge tarda, juguen a casa rebent Bellvitge i Tona

El CE Mataró retorna a la competició de la 1a Catalana visitant el líder, el Girona B, que fins ara està imbatut, havent cedit només un empat i havent encaixat només dos gols en els 14 partits jugats. El partit es juga el diumenge al migidia al Municipal de Riudarenes, terreny de joc del filial gironí.

El Girona B porta onze partits sencers, més vuit minuts de l'anterior, sense encaixar cap gol. O sigui que porta 998 minuts de temps oficial sense rebre cap gol. Un rècord impressionant en una categoria com aquesta.

Evidentment és un partit complicadíssim, però els de Raul Monroy intentaran donar la sorpresa i trencar la mala ratxa que porten a camp contrari on han perdut els dos últims partits, a Mollet i La Jonquera, sense haver pogut marcar cap gol.

191222Fu-CEMVic-Gol3

L’equip groc-i-negre, que està fent una molt bona campanya es troba situat en 5è lloc igualat a 25 punts amb la Guineueta que és 4t. Per davant Girona B amb 40, Vic amb 31 i Palamós amb 26. La zona de descens es troba a 10 punts.

L’equip femení del CE Mataró rep el cuer

Després de l’esplèndid final de temporada, amb dues victòries amb golejades lluny de casa, l’equip groc-i-negre s’ha situat en cinquè lloc de la 1a Catalana, la mateixa posició de l’equip masculí, amb 22 punts. Aquest diumenge torna al Municipal del Centenari rebent el Tona, equip que està a la cua de la classificació amb només 7 punts. Sembla per tant una bona ocasió perquè les noies de Carlos Jiménez sumin la tercera victòria seguida.

191229Fu_CEMfemenígoleja

Partit important per al juvenil del CE Mataró

L’equip juvenil del CE Mataró té un partit molt important de la Lliga Nacional el dissabte a les 18 hores al Municipal del Centenari. L’equip groc-i-negre, que està situat en zona de descens (15è amb 15 punts) rep un rival directe, com és el Bellvitge, que està un lloc per sobre amb la mateixa puntuació. Amb aquest partit es tancarà la primera volta.