L'equip femení del CE Mataró acaba l'any amb golejades i en cinquè lloc de 1a Catalana

La UD Molinos és líder de 2a Catalana amb 10 triomfs en 10 partits jugats.

191229Fu_CEMfemenígoleja

L’equip femení de 1a Catalana del CE Mataró va tancar l’any amb dos triomfs fora de casa, primer al camp del Montcada per 2-4 i després al camp del Pontenc de Girona per 1-6, davant d'un equip que estava quatre punts per sobre a la classificació.

L'equip que prepara Carlos Jiménez es va imposar de forma contundetn, marcant cinc gols a la segona part, després d'haver-se arribat al descans amb empat a un gol. Va marcar tres gols Dori Apolo, que ja és la màxima golejadora de la categoria amb 18 gols en els 13 partits jugats, dos Elisabeth Paredes i un Júlia Morell.

Després de la 13a jornada l’equip groc-i-negre se situa en la 5a posició amb 22 punts.

El Molinos acaba l’any imbatut a 2a Catalana

L’equip femení del Molinos tamé ha acabat bé l'any, ja que en l'últim partit disputat el passat dia 21 de desembre va guanyar al camp del Sant Susanna per 1-2, després d'un partit molt igualat i competit i on les noies de Raul Santos van acabar imposant-se amb gols de Claudia López i Ainoa Montoya.

L'equip molinenc és líder del seu grup de 2a Catalana amb 10 victòries en els 10 partits disputats.