Empat sense gols en el derbi de 2a Catalana entre Cirera i Molinos

El partit s’ha animat en el darrer quart d’hora amb ocasions per als dos equips

191020Fu_CIR-MOL-5

El derbi local de 2a Catalana entre la UD Cirera i la UD Molinos disputat al Camí del Mig va acabar amb un empat sense gols.

La primera part va tenir molt de joc en el centre del camp i poques arribades de perill per part de cap dels dos equips.

191020Fu_CIR-MOL-7

A la represa semblava que el Cirera passava a controlar la situació, però la defensa blanc-i-blava es mostrava sòlida i no acabaven d’arribar amb perill tot i l’intent de buscar el joc per les bandes.

191020Fu_CIR-MOL-4

Per fi quan quedava un quart d’hora el partit s’ha animat, amb els dos equips buscant el gol. La primera ocasió clara l’ha tinguda Ibu Baldeh i la seva rematada a boca de gol s’ha estavellat al travesser.

191020Fu_CIR-MOL-2

Després ha estat el Molinos el que ha disposat d’una doble rematada de Toni Martín i Joan, que ha aturat Toni. I encara Jorge en una penetració per l’esquerra ha superat la defena, però s’ha escorat massa i el seu xut ha anat una mica desviat.

191020Fu_Cir-MOL-1

Ja acabant Ibu, de nou, ha tingut l’última però s’ha trobat amb una bona intervenció de Dani Ramos.
Al final just repartiment de punts en un derbi que s’ha jugat enmig d’una total esportivitat.

UD CIRERA 0-0 UD MOLINOS

UD CIRERA: Toni, Bernat, Carlos Gómez (Raul González 10’), Marc Palau, Cristian Romero, Juako, Alvaro Yustos, Ibu Cámara (Joel Morales 87’), Aleix Tarrés (62’ Agus Campos), Gianluca, Ibu Baldeh.
UD MOLINOS: Dani Ramos, Mamadou (Xema Rodrigo 62’), Ricky, Adrián Borrego, Jordi Cano, Javi Fernáneez, Joan Batlle, Aitor Rodríguez (Isra 71’), Aitor Moreno (Pereira 62’), Rodri (Toni Martín 62’), Jorge.