Cirera i Molinos empaten en camps complicats

L'equip cirerenc continua imbatut i per a l'equip blanc-i-blau és el primer punt

Els dos equips mataronins de 2a Catalana de futbol van jugar tots dos el dissabte a la tarda i van treure sengles empats a 1 gol de dos camps complicats a la capital catalana.

El Cirera va sumar el seu quart empat en cinc partits al Municipal de Vall Hebron davant del Sarrià i es manté imbatut, mentre que el Molinos va empatar al Nou Sardenya, el millor camp de la categoria, obtenint el seu primer punt, que és de molt de prestigi, davant de l'Europa B.

191006Fu_SarriaCirera

SARRIÀ 1-1 UD CIRERA

UD CIRERA: Toni, Ximillo (Ibu Cámara 43'), Bernat, Palau, Cristian Romero, Carlos Gómez (Joel 83'), Álvaro Yustos (Agus Campos 74'), Juako, Izar, Aleix (Ibu Baldeh 61'), Gianluca.

Els cirerencs van sumar un punt gràcies a un gol de Gianluca en el temps afegit (que l'acta dona a Juako), que els va permetre igualar el gol que els barcelonins havien marcat a l'inici de la segona part.

És un bon punt, que els permet mantenir la imbatibilitat. Però haguessin pogut ser els tres amb una mica més d'encert en les ocasions més nombroses que va tenir l'equip groc i sense la badada defensiva en jugada a pilota aturada que va donar el gol als locals.

EUROPA B 1-1 MOLINOS

UD MOLINOS: Dani Ramos, Xema Rodrigo (Jordi Cano 59'), Héctor Deniz, Carmona, Mamadou, Javi Fernández (Adrián Borrego 78'), Joan, Jorge (Isra 74'), Bustos, Rodri, Aitor (Toni Martín 66').

A la cinquena possibilitat l'equip de Juanjo Palma va sumar el primer punt a 2a Catalana. Un punt aconseguit en el millor camp de la categoria, el Nou Sardenya, davant l'Europa B, un equip que fa un bon futbol, i que ha de servir per començar a redreçar la situació de l'equip blanc-i-blau.

Es va avançar l'equip mataroní amb un gol de Jorge Manrique a mitja primera part. Després van empatar els graciencs a mitja segona part i fins el final el partit va estar obert, però sense més gols.

Futbol Molinos - Racing Vallbona

Els de 3a Catalana tampoc guanyen

Els dos equips de 3a Catalana tampco van poder aconseguir el triomf. La Mataronesa, que jugava a casa, es va haver de conformar amb el segon empat de la temporada, mentre que La Llàntia va perdre al camp d'un equip de la zona alta.

MATARONESA 1-1 CABRILS

MATARONESA: Oliver Leitón, Charro, Miguel, Ferran Leitón, Dembo, Vela, Adama (Guti 61'), Carrasco, Badr, Sosa (Cortés 71'), Oumar.

La Mataronesa continua sense sort i sense poder sumar el primer triomf. Després d'un partit igualat, semblava que l'encarrilava amb el gol de Sergio Gutierrez quan faltava un quart d'hora. Però els cabrilencs van empatar quan quedaven cinc minuts.
Després nervis, moltes targetes, però el marcador ja no es va moure.

SANTVICENTÍ 1-0 LA LLÀNTIA

LA LLÀNTIA: Jan Pol, Hassan (Eric 80'), Saibo, Oliva, Kanteh (David Cano 86'), Badji, Jerreh, Andrada, Salif (Sergio Garcia 64'), Jalal (Valle 64') i Moussa.

L'equip verd va donar la cara en tot moment davant d'un molt bon equip, amb una bona colla de jugadors mataronins, alguns ex-llantiencs. Però els locals van sumar els tres punts gràcies a un gol de Said cap al final de la primera part, i amb aquest triomf l'equip local es manté imbatut i a només dos punts del líder.
Després l'equip llantienc va tenir ocasions per empatar però sense sort.