El Molinos torna a perdre i el Cirera torna a empatar

Els dos equips de 3a Catalana, Mataronesa i La Llàntia, van perdre tots dos a casa

Futbol Molinos - Racing Vallbona

La jornada de 2a Catalana de futbol no va ser massa profitosa per als dos equips mataronins que, de moment, encara no coneixen el triomf. Van repetir els resultats de la primera jornada, ara a casa, amb derrota del Molinos i empat del Cirera.

UD MOLINOS 2-3 RACING VALLBONA

UD MOLINOS: Dani Ramos, Javi Fernández, Hector Deniz (Adrian Borrego 70’), Sergi Carmona, Jordi Cano, Isra (Peque 70’), Joan, Aitor (Saldaña 53’), Javi Bustos (Aitor Moreno 62’), Toni Martín (Rodri 53’) i Jorge.

L’equip del Molinos no ha pogut tenir un debut satisfactori al seu camp i continua amb el caseller de punts a zero, després de dues jornades.
Davant un equip ben plantat al darrere ha tingut bones ocasions a la primera part, dues a peus de Bustos que ha enviat una vaselina fora i després s’ha trobat amb el porter en un contra u, i també amb un gol anul·lat a Toni Martin per fora de joc força dubtós.

I quan faltava poc per al descans una jugada ben trenada pel mig de la defensa local ha significat el primer gol visitant. A la represa l’equip barceloní s’ha continuat mostrant molt vertical i ha ampliat la diferència a un 0 a 3. El Molinos s’ha desbocat en els últims minuts i amb gols de Peque i Rodri ha posat emoció al partit però sense poder completar la remuntada.

UD CIRERA 1-1 SANTA PERPETUA

UD CIRERA:  Toni, Ximillo, Palau, Cristian R., Ousmane, Juako, Izar (Ibu 78’), Baba (carlos Gómez 69’), Yustos, Bernat (Raul 62’), Gianluca (Aleix 62’).

Futbol Cirera - Santa Perpetua

Primera part fluixa amb poca profunditat per part dels dos equips. A la represa s’ha animat el partit i l’equip cirerenc s’ha avançat al quart d’hora de la segona part gràcies a un xut d’Izar des de la frontal, però l’alegria ha durat poc i quatre minuts més tard han empatat els vallesans també de xut llunyà. Fins al final l’equip groc ho ha intentat i ha merescut el triomf però no ha pogut materialitzar cap de les seves ocasions.

Dues derrotes a casa dels equips de 3a

UD MATARONESA 0-3 LLOREDA

UD MATARONESA: Oliver Leiton, Joel (Yusupha 46’), Lluc Pera (Carrasco 46’),  Charro, Miguel, Ferran Leiton, Othman (Guti 62’), Beltrán (Navarro 46’), Nogales, Sissoko i Adama (Vela 72’).

L’equip arlequinat es va veure superat per un equip badaloní que no va perdonar davant de porteria i que al descans ja manava per 0-2. Després del seu triomf el Lloreda és el nou líder del grup.

AD LA LLÀNTIA 0-1 VILASSAR DALT

AD LA LLÀNTIA: Jan Pol Ladet, Badji, Gallardo, Oliva, Kanteh, Isma, Jerreh, Hassan, Eric, Carrillo (Saibo 74’) i Cano (Valle 74’).

L’equip verd no va poder sumar els primers punts de la temporada. Els vilassarencs que arribaven com a líders van estar ferms en defensa i van resoldre amb un gol a mitja segona part.