Diumenge històric: debut a casa del Molinos a 2a Catalana

La UD Cirera fa el seu retorn com a local a la categoria al Camí del Mig

  • Divendres, 13 Setembre 2019 10:53

Futbol Molinos - Vilassar de Mar B

El diumenge (12 hores) es produirà l'històric debut a casa en la 2a Catalana de futbol de la UD Molinos. L'equip de Juanjo Palma, després del brillant ascens de la temporada anterior, afronta una temporada que pot ser dura i complicada, tal com va quedar palès en el primer partit en el qual els blanc-i-blaus van perdre a Sant Pol per 2 a 0.
Aquest diumenge l'equip molinenc rep el Racing Vallbona, un altre equip ascendit aquesta temporada i que en la primera jornada va empatar a casa seva a zero gols davant del Cirera. D'entrada sembla un rival adequat per viure la primera victòria del Molinos, però de ben segur l'equip local haurà d'estar inspirat en atac davant d'una bona defensa.

Futbol Cirera - Molinos

També el diumenge, en aquest cas a la tarda (17 hores) i al Camí del Mig es viurà el retorn de la UD Cirera a aquesta categoria després de dues temporades a 3a Catalana. L'equip cirerenc continua jugant al Camí del Mig, ja que encara no estan acabades les obres del Municipal de Cirera.
El visitant serà la Unificació Santa Perpetua de la Mogoda que també és equip nou a la categoria i que en la primera jornada va perdre a casa seva contra el Sarrià per 0-1.
Els de José M. Polo van treure un punt al camp del Racing Vallbona i ara busquen el primer triomf.

Els dos equips de 3a també juguen a casa

Els dos equips mataronins de 3a Catalana també juguen a casa. La UD Mataronesa, després de l'empat assolit a Sant Vicenç de Montalt rep dissabte (17 hores) el Lloreda badaloní, que en la primera jornada va guanyar clarament el Calella per 3-0.
Per la seva part l'AD La Llàntia, derrotat en la primera jornada al camp del Júnior a Sant Cugat, juga el diumenge a les 12:15 hores a casa davant del Vilassar de Dalt que és el primer líder després d'haver derrotat per 4-0 el Pujadas.