Molinos i Cirera afronten, a partir de diumenge, una duríssima 2a Catalana

Hi haurà sis equips maresmencs en el grup que ens proporcionaran 30 derbis al llarg de la temporada

Futbol Cirera - Molinos

El diumenge comença tot el futbol català i també ho fa la 2a Catalana amb la presència de dos equips mataronins, UD Molinos i UD Cirera, després dels seus ascensos de la temporada passada.

Per a la UD Molinos, que va pujar com a campió, és el debut en aquesta categoria arribant al seu cim històric, ja que tot i que havia estat molts anys seguits a la 2a Territorial, el nivell d’aquesta 2a Catalana és molt més alt.
Per a la UD Cirera, que va assolir l'ascens en la promoció després del seu subcampionat, serà la seva cinquena temporada a 2a Catalana, ja que hi va jugar quatre temporades seguides entre la temporada 2013-14 i la 2016-17. Anteriorment havia estat 15 temporades a 1a Territorial, una categoria d’un nivell semblant.

A la 2a Catalana amb el descens de l’Argentona, la permanència de Premià de Mar i Sant Pol, el retorn a aquest grup del Masnou i els ascensos de Molinos i Cirera, tindrem ni més ni menys que 30 derbis maresmencs al llarg de la temporada.

La primera jornada amb debut a fora dels dos equips mataronins i un gran partit a Argentona

Els primers enfrontaments seran aquests (entre parèntesi classificacions de la temporada passada):

ARGENTONA (18è de 1a Cat.)– Gramenet (6è del grup 4 de 2a)
PREMIÀ MAR (7è) – Molletense (10è)
Santa Perpetua (campió grup 9 de 3a) – Sarrià (8è)
SANT POL (13è)– MOLINOS (campió grup 4t de 3a)
Montcada (4t)– San Juan At. Montcada (16è de 1a Cat.)
Parc (11è)– Turó Peira (3r)
Canyelles (12è) – MASNOU (10è del grup 4 de 2a)
Llefià (9è)- Europa B (5è)
Racing Vallbona (campió grup 11 de 3a) – CIRERA (2n grup 4t de 3a)

Els dos equips mataronines debuten a fora. En el cas de Molinos amb derbi maresmenc, el diumenge a les 12 hores, a Sant Pol, davant un equip que ja porta uns anys en aquesta categoria. En el del Cirera a Nou Barris, també diumenge a les 12:15 h, al camp d’un altre recent arribat, el Racing Vallbona, que juga en un camp situat al costat del Besós tocant a Santa Coloma de Gramenet.

El dissabte (17 hores) tenim un gran partit a Argentona amb la visita d’un històric com és el Gramenet i el diumenge un interessant derbi local a Montcada.

La plantilla de la UD Molinos

Porters: Daniel Ramos, David Moran (CE Mataró)
Defenses: Sergio López (lesionat de gravetat a la pretemporada), Adrià Artero, Héctor Deniz, Sergi Carmona, Jordi Cano, Yara Keita “Mamadou”, Chema Rodrigo (Juvenil CE Mataró).
Migcampistes: Israel Martínez, Joan Batlle, Jorge Manrique, Adrián Borrego, Adrián Saldaña (UD Molinos B), Cristian Fernández “Peque” (CE Mataró), Javier Fernández “Parini” (Argentona).
Davanters: Toni Martín, Javier Bustos, Sergio Pereira, Aitor Moreno, David Rodríguez “Rodri” (Argentona), Aitor Rodríguez (Mataronesa).
ENTRENADOR: Juanjo Palma

En els últims partits de pretemporada el Molinos va guanyar el Memorial Clemente Jiménez contra la Mataronesa per 0-2 i va perdre per 1-0 al camp de Les Franqueses.

La plantilla de la UD Cirera

Porters: Toni Rodríguez i Marc Raya
Defenses: Cristian Romero, David Jiménez “Ximillo”, Marc Palau, Carlos Gómez, Bernat Icardo (juvenil Cirera), Mamadou Bah (CE Mataró), Raul Gonzàlez Mansilla (AEiLL Cerdanyola).
Migcampistes: Agusto Campos “Agus”, Joaquín Hernàndez “Juako”, Álvaro Yustos, Baba Nimaga, Joel, Carlos Flores, Joel Morales (juvenil Cirera)
Davanters: Aleix Tarrés, Izar Anes, Gianluca Casarín, Ibu Baldeh (La Llàntia), Ibu Cámara (La Llàntia).
ENTRENADOR: Jose M. Polo

En els dos últims assajos el Cirera va guanyar La Torreta per 3-0 en el Trofeu Fleitas i també va superar el Llavaneres per 1-0.

Només dos equips a la 3a Catalana, que també debuten com a visitants

Aquesta pròxima temporada només tindrem dos equips mataronins a la 3a Catalana: l’AD La Llàntia i l’UD Mataronesa. Això no succeïa des de la temporada 2015-16 en què només hi eren Liverpool i Pla d’en Boet (aquell any La Llàntia i Mataronesa jugaven a 2a Catalana).

Futbol Mataronesa - La Llàntia

Tindran com a rivals 10 equips maresmencs, que són Vilassar de Dalt, Vilassar de Mar B, Calella, Santvicentí, Tiana, Fundació Montgat, Premià de Dalt, Cabrils, Masnou At. i Llavaneres,  tres badalonins (Young Talent Badalona Sud, La Salut Pere Gol i Lloreda), dos barcelonins (Pujadas i Pastrana), i un de Sant Cugat (Júnior). 

En la primera jornada d’aquest cap de setmana La Llàntia juga a Sant Cugat contra el Júnior el dissabte a les 18:30 hores, i la Mataronesa juga el diumenge al camp del Santvicentí a les 12 hores.