El CE Mataró va com a líder de 2a Catalana al camp del Mollet

L'equip femení rep el diumenge el Pradenc al Municipal de Rocafonda

El CE Mataró, que és líder de la 2a Catalana, ha agafat un bon avantatge de 5 punts sobre el segon classificat. Fins ara l'equip de Raul Monroy només ha deixat escapar 10 dels 57 punts disputats i sembla que porta una bona marxa per assolir l'ascens a 1a Catalana. Fa quatre anys, quan es va acabar pujant a 1a, en la 19a jornada portava 4 punts menys que no pas ara.

Futbol CE Mataró - Mollet

El diumenge té un dels desplaçaments més complicats que li queden. Juga al camp del Mollet, en una població on es va produir la segona derrota, de les dues que ha patit en aquest campionat, en aquell cas al camp del Molletense.

Si l'equip groc-i-negre és líder amb 47 punts, el Mollet està igualat en el quart lloc amb el Premià de Mar amb 34 punts. Al seu camp ha guanyat 5 partits, n'ha empatat dos (Molletense i Montcada) i n'ha perdut 2 més (Besós BV i Llefià). El CE Mataró intentarà aconseguir allà la sisena victòria consecutiva fent valer la bona defensa (només un gol encaixat en els últims cinc partits) i un atac resolutiu (és l'equip màxim golejador de la competició). A la primera volta se'ls va guanyar per 2-0.

El CE Mataró ha visitat 8 vegades aquell camp amb només una victòria per 0-2 en l'ultima visita la temporada 2015-16, a 1a Catalana. Als anys cinquanta del segle XX s'hi havia jugat fins i tot dues vegades a 3a Divisió, amb dues derrotes.

L'equip femení reprèn la competició a Rocafonda

L'equip femení que juga a la 1a Catalana torna a la competició després del descans de la setmana passada. Juga al Municipal de Rocafonda el diumenge a les 18:15 hores davant el Pradenc. L'equip groc-i-negre és 11è amb 17 punts i el rival està just un lloc per sota però amb 5 punts menys. A la primera volta es va perdre per 2-1 a Prats de Lluçanès.

L'equip juvenil es desplaça a Vilaseca

L'equip juvenil que està situat en 5è lloc de la Lliga Nacional, es desplaça al camp del Vilaseca. I és un partit important, ja que l'equip tarragoní és 9è amb 26 punts, a 8 de l'equip groc-i-negre.