El CE Mataró guanya i augmenta a cinc punts el seu avantatge

Ha guanyat en un camp difícil com és Llefià i el segon ha perdut

El CE Mataró havia recuperat el lideratge en solitari la setmana passada i avui ha aconseguit guanyar per 1a 3 al difícil camp del Llefià i gràcies a l'ensopegada del Turó Peira augmenta l'avantatge als 5 punts.

190127Fu_LlefiaMataró

El partit ha començat amb un equip local molt intens i agressiu, i amb l'equip groc-i-negre intentant controlar com sempre la situació. Però el partit s'ha anat animant. Morán ha salvat una bona ocasió local, després Uri l'ha tingut a l'altra banda, però ha xutat per sobre del travesser, i als 22' el Mataró ha pogut posar-se per davant en el marcador en una rematada d'Isma a la sortida d'una falta. Però l'equip badaloní no s'ha desaminat en el seu intent de doblegar el líder i ha empatat pocs minuts més tard, i el partit ha quedat ben obert per a la segona part.

190127Fu_LlefiaCEM2

A la represa el CE Mataró ha sortit amb empenta i Aleix Cirera ha forçat un penal que Kique Amador ha transformat en el segon gol. Altra vegada el Mataró ha controlat el partit, però l'equip local tal com anaven passant els minuts començava a posar setge a l'àrea local i es veia que podia arribar l'empat. Però la defensa groc-i-negra ha estat segura i en un contraatac Pedro Pareja ha sentenciat el partit emb el tercer gol.

LLEFIÀ 1-3 CE MATARÓ

CE MATARÓ: Morán, Víctor Yustos (Andoni 67'), Dani Prieto, Adrián Simón, Isma, Sergi (Toni Muñoz 67'), Marc Pascual (Pedro 86'), Aitor, Aleix Cirera, Uri (Ricky, que tornava a l'equip, 67') i Kique.
GOLS: 22' ISMA (0-1); 31' Aznar (1-1); 51' KIQUE de penal (1-2); 90' PEDRO (1-3).