El CE Mataró torna a ser líder en solitari de la 2a Catalana

En un partit poc brillant ha superat el Besós amb un gol matiner d'Aleix Cirera

190120Fu_Líderssolitari

El CE Mataró ha superat en un partit poc brillant el Besós BV en el partit jugat al Municipal del Camí del Mig, amb molt bona assistència de públic, i gràcies a l'ensopegada que s'havia produït al matí del Turó Peira torna a ocupar el lideratge en solitari, un fet que no succeïa des de feia cinc jornades.

El partit ha començat molt bé amb un gol matiner d'Aleix Cirera aprofitant una bona assistència de Kique. Després el domini i les ocasions han estat per a l'equip groc-i-negre, que en els primers 45 minuts ha fet un bon joc. El mínim 1-0 del descans era clarament curt pels mereixements locals, tot i que l'equip visitant també ha donat algun ensurt a la sortida d'un córner, ben resolt per Moran.

A la represa, molt aviat, ha estat expulsat el porter visitant per una entrada a Toni fora de l'àrea quan anava sol cap a porteria, i s'ha hagut de posar sota pals un jugador, ja que a la primera part havia estat substituït el porter titular per lesió. Això semblava posar les coses molt bé per a l'equip local, però a partir d'aquell moment l'equip groc-i-negre potser s'ha confiat en excés i els visitants han passat a dominar, i fins i tot han vist com els era anul·lat un gol.

Futbol CE Mataró - Besós BV

A deu minuts del final ha estat expulsat el jugador del juvenil Felipe Schol, que debutava, i s'ha arribat al final del partit amb l'equip local demanant l'hora, com se sol dir habitualment.

CE MATARÓ 1-0 BESÓS BARÓ VIVER

CE MATARÓ: Moran, Aitor Vázquez (Isma 55'), Dani Prieto, Adrián Simón (Marc Pascual 60'), Víctor Yustos, Sergi, Aitor Gonzàlez (Andoni Sesma 60'), Kique (Peque 71'), Aleix Cirera, Toni Muñoz, Uri Martínez (Felipe Schol 71').
GOL: 6' ALEIX CIRERA (1-0)