El CE Mataró repeteix al Camí del Mig en l'inici de la segona volta

L'equip femení juga quasi a la mateixa hora a Rocafonda buscant el primer triomf a casa

190113Fu_CEMSantPolequipinicial

El CE Mataró va tancar el diumenge passat la primera volta del campionat guanyant el Sant Pol al Camí del Mig i proclamant-se campió d'hivern. Aquest diumenge a les 17 hores obre la segona volta, novament al Camí del Mig -que serà durant un temps el seu camp propi-, amb la visita del Besós BV.

En el primer partit de campionat el Mataró va golejar a Barcelona per 1-6, en un partit que perdia al descans per 1-0. Això pot fer que l'equip visitant vingui amb certes ganes de revenja d'aquell resultat. Fins ara només han guanyat un partit fora de casa (a Mollet 0-1), però acaben de derrotar el Llefià per 2-1. Tot i això estan en 15è lloc amb 16 punts, amb 25 menys que l'equip groc-i-negre.

S'ha d'esperar una nova victòria groc-i-negre per poder mantenir el lideratge que comparteix amb el Turó Peira, que té un partit també força assequible a casa seva davant el penúltim classificat.

Però atenció perquè en les seves dues últimes visites al camp del Mataró el Besós va treure un empat a un gol.

Així està la classificació de 2a Catalana

L'equip femení de 1a Catalana busca el primer triomf a casa

L'equip femení del CE Mataró ve d'aconseguir un brillant triomf al camp de la Guineueta per 0-3, després del qual ha tancat la primera volta de la 1a Catalana en 11è lloc amb 14 punts, lluny de la zona de descens.

Curiosament els quatre triomfs aconseguits per l'equip groc-i-negre ho han estat coma  visitants i el diumenge, a les 16:30 hores al Municipal de Rocafonda, buscaran el primer triomf a casa davant l'equip de l'Estartit, al qual van derrotar per 1-7 en el primer partit del campionat.

L'equip juvenil juga a Llagostera

L'equip juvenil del CE Mataró, que és 5è a la Lliga Nacional amb 31 punts, juga el dissabte al migdia (12 h) al camp del Llagostera (8è amb 26 punts), en un partit difícil i que seria important guanyar per acostar-se a la zona alta.